Spre glede med Caviar og Løyrom

elegant og eksklusiv småmat.

SERVERING – Caviar egner seg utrolig godt i enkle og delikate anretninger, hvor den kan få lov til å skinne og smaken trenger gjennom. Bruk den for eksempel i en forrett med laksetartar, eller i en klassisk kombinasjon med blinis. Uansett hvordan du serverer denne delikatessen, vil du med garanti se et smil på gjestenes lepper. Caviar kan også brukes som vert- eller vertinnegave, hvor den vil spre umiddelbar glede.

PORSJONSBEREGNING OG DRIKKE – Caviar og Løyrom har en delikat smak og bør serveres med tilbehør som ikke tar for mye smak av rognen. Husk jo enklere er bedre. Tradisjonelle tilbehør er små skiver av toast, blinis (små pannekaker) eller usaltede kjeks, creme fraiche eller rømme. Iskald vodka eller champagne er tradisjonelle valg av drikke til caviar og løyrom. Hvis du serverer kun Caviar, beregn  30 – 60 gram per person. Hvis Caviar skal serveres på toppen av noe annet som en hors d’oeuvre, beregn 15  til 30 gram per person.

Caviar og Løyrom

Størcaviaren hos Maschmanns kommer fra Polanco i Uruguay. Løyrom får Maschmanns fra Kalix i Bottenviken. 

Polanco Caviar er en prisbelønnet størcaviar oppdrettet i Uruguay. Kalix Løyrom er rogn fra lagesild, en liten laksefisk. Silden fiskes i området mellom Piteå og Hapa­randa, nord i Østersjøen. Løyromen har en flott orange farge som harmonerer perfekt med den sorte størcaviaren. Caviar og Løyrom har karakter med en delikat og silkemyk konsistens. Den er lett kremet med en fin balanse mellom salt, alger og nøtteaktige toner.

  • POLANCO CAVIAR: Sibirian Reserve Acipenser baerii   50g  599 kr | 500g  5990 kr
  • LØYROM FRA KALIX:  100g 599 kr |  500g  2999 kr

Maschmanns fører også rogn fra sik, laks og ørret. Med forbehold om utsolgt og prisendringer.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.