"Skjellsettende" og pirrende sjømat | kr 299,-




Nå når vannet i havet er på sitt kaldeste er det høysesong for skjell, østers og kråkeboller. Hva med å prøve deg på et ferdig islagt fat med 2 flatøsters, 2 stillehavøsters, o-skjell med vinaigrette japonaise, kråkebolle med sitron, jomfruskjell med vinaigrette og sitroner. Denne «afroditisia-bomben» med sjømat er ferdig renset, smaksatt og klar til å nytes. Fra i morgen fredag 14/3 og så lenge beholdningen rekker.
- Dette er en perfekt forrett til 2 personer. Alt du trenger er noen gode bobler i glasset.
- Bestill gjerne på forhånd så har vi alt klart når du kommer.
- Send en e-post til post@maschmanns.no og fortell når du kommer å hente din «afroditsia-bombe».
- Sjømatdisken lager selvfølgelig ferdige kit til deg på sparket også.
- Prisen er kr 299,-
MARKEDET HAR DEMO PÅ SKJELL, ØSTERS OG KRÅKEBOLLER FREDAG 15/3 OG LØRDAG 16/3
KRÅKEBOLLE ÅPNER DU OG SERVERER SLIK:
- Stikk en saks inn i bollen og klipp rundt.
- Åpne lokket og server innmaten som du serverer et egg.
Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat.