Wagyu på japansk vis
I Japan nytes gjerne wagyu-kjøtt tynnskåret og pent dandert før det snarstekes på sterk varme og spises med tilhørende sauser og dipper og smakfulle grønnsaker.

WAGYU BIFF (200g p.p.) – server med brokkolini, shimei-sopp med amandali-pepper og japansk «steak sauce». Sausen er fruktig og sitruspreget. Ingrediensene er clementin, lime, sitron, soyasaus, oksekraft, potetmel og sukker.
WAGYU TATAKI (60 gr p.p.) – serveres lun. Hele loins brunes i panne og skjæres i tynne skiver. Server med shizoblader og yakniku- saus (sesam og ingefær.)
WAGYU KARUBI (60 gr p.p.) – serveres som sashimi / yakiniku med shizoblader, ponzu og yuzu.
SHABU SHABU – (600g- 4p.) Wagyu i store tynne skiver dyppet i «hot pot». Oksekraft med shitakesopp. Server med løk, shitakesopp, korakål, shimei-sopp og spinatblader. Server med dipsaus – GOMA NOTARE – som er laget av sesam, chili og soya.Tilbehør: Kokt japansk sushiris. OPPSKRIFT PÅ DIPSAUS: 100 g ristede seamfrø kvernes til puré, bland inn 1 dl soyasaus, 1 dl riseddik (Mirin), 2 ss sukker, 1 ts chiliolje og 2 dl vann (kraft).
