perfekt risotto med acquerello

ACQUERELLO RISOTTO ALLA PARMIGIANA

Acquerello er kjent for å være verdens beste ris til risotto. En ris du kan koke med vann og få god risotto uten den klassisk øsing og røring. 10 minutter kok, 5 minutter hvile og du ender opp med en klassisk, hvit risotto.

 

DETTE TRENGER DU:

( beregn ca. 75 gram risotto per person.)

  • 1 del risotto
  • 3 deler vann
  • salt
  •  ekstra jomfru olivenolje
  • parmigiano reggiano

SLIK GJØR DU:

  • Kok opp vannet.
  • tilsett salt og acquerello risottoris og kok i 10-11 minutter.
  • Slå av varmen.
  • tilsett ekstra jomfru olivenolje og nyrevet parmigiano reggiano.
  • Rør alt godt sammen og legg på et lokk.
  • La alt hvile i 3- 5 minutter før du serverer.

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat.