risotto alla parmigiano reggiano

ACQUERELLO RISOTTO ALLA PARMIGIANA

Acquerello er kjent for å være verdens beste ris til risotto. En ris du kan koke med vann og få god risotto uten den klassiske røringen. 10 minutter kok, 5 minutter hvile og du ender opp med en klassisk, hvit risotto. Vil du servere tilbehør så gjør det gjerne som vi har gjort det på bildet over med laks, asparges og lakserogn.

 

DETTE TRENGER DU:

( beregn ca. 75 gram risotto per person.)

  • 1 del risotto
  • 3 deler vann
  • salt
  • ekstra jomfru olivenolje
  • parmesan

SLIK GJØR DU:

  • Kok opp vannet.
  • tilsett salt og acquerello risottoris og kok i 10-11 minutter.
  • Slå av varmen.
  • tilsett ekstra jomfru olivenolje og nyrevet parmesan.
  • Rør alt godt sammen og legg på et lokk.
  • La alt hvile i 3- 5 minutter før du serverer.

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat.