
ACQUERELLO RISOTTO ALLA PARMIGIANA
Acquerello er kjent for å være verdens beste ris til risotto. En ris du kan koke med vann og få god risotto uten den klassisk øsing og røring. 10 minutter kok, 5 minutter hvile og du ender opp med en klassisk, hvit risotto.
DETTE TRENGER DU:
( beregn ca. 75 gram risotto per person.)
- 1 del risotto
- 3 deler vann
- salt
- ekstra jomfru olivenolje
- parmigiano reggiano
SLIK GJØR DU:
- Kok opp vannet.
- tilsett salt og acquerello risottoris og kok i 10-11 minutter.
- Slå av varmen.
- tilsett ekstra jomfru olivenolje og nyrevet parmigiano reggiano.
- Rør alt godt sammen og legg på et lokk.
- La alt hvile i 3- 5 minutter før du serverer.
Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat.