søtpotetpure

Søtpotetpure

Søtpotetpure tilsatt brunt sukker, fløte og smør gir en fyldig kremet pure med hint av karamell.

DETTE TRENGER DU:

  • 1 kg søtpotet
  • 5 dl vann
  • 1,5 dl melk
  • 0,7 dl fløte
  • 30 gram smør
  • 16 gram med brunt sukker
  • salt
  • hvit pepper

SLIK GJØR DU:

  • Skrell og del søtpotetene i små biter.
  • Ha potetene i en gryte med saltet vann og kok  i ca 15- 20 minutter.
  • Hell av vannet på gryten og tilsett melk, fløte og brunt sukker, hell av vannet i gryten og kok i 5 minutter til smør og sukker har løst seg opp.
  • Bland potetene til en pure, smak til med salt og pepper.

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat.