Ovnsbakte karripoteter med parmesan

Ovnsbakte karripoteter med parmesan

DETTE TRENGER DU:

  • 600 g små kokefaste poteter
  • 4 ss rapsolje
  • 2 ss karripulver
  • 1 økologisk sitron
  • Salt og pepper
  • 50 g revet Parmigiano Reggiano
  • 2 stk vårløk, finhakket
  • Frisk koriander

SLIK GJØR DU:

Del potene i to og ha dem i en bolle sammen med olje, karri, skall- og saft fra sitronen, salt og pepper. Bland godt. Ha potetene utover et bakebrett. Legg alle potetene med snittflaten ned mot bakebrettet.

Stek potetene i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Snu potetene slik at de nå ligger med snittflaten opp. Ha over revet Parmigiano Reggiano.

Stek potetene videre i ovnen til de er gyllne og helt myke. Dette tar ca 10 minutter til.

Ha potetene i en bolle og topp med vårløk og koriander.