
Ovnsbakte karripoteter med parmesan
DETTE TRENGER DU:
- 600 g små kokefaste poteter
- 4 ss rapsolje
- 2 ss karripulver
- 1 økologisk sitron
- Salt og pepper
- 50 g revet Parmigiano Reggiano
- 2 stk vårløk, finhakket
- Frisk koriander
SLIK GJØR DU:
• Del potene i to og ha dem i en bolle sammen med olje, karri, skall- og saft fra sitronen, salt og pepper. Bland godt. Ha potetene utover et bakebrett. Legg alle potetene med snittflaten ned mot bakebrettet.
• Stek potetene i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Snu potetene slik at de nå ligger med snittflaten opp. Ha over revet Parmigiano Reggiano.
• Stek potetene videre i ovnen til de er gyllne og helt myke. Dette tar ca 10 minutter til.
• Ha potetene i en bolle og topp med vårløk og koriander.