MatnyttigACquerello, verdens beste risottotis

ACQUERELLO RISOTTO

Verdens beste risottoris, risens Rolls- Royce, mange godord er gitt til Acquerello.  Mesterkokker over hele verden fremhever risens gode smaken og unike egenskaper. Acquerello gir den perfekte al dente risotto. Den absorberer væske uten å bli klissete som er en god indikasjon på en god risotto.

Acquerello risotto blir produsert i Piemonte, et område som det har vært dyrket ris siden 1600-tallet. I 1935 kjøpte den dyktige risdyrkeren Cesare Rondolino et område rismarker fra en aristokrat-familie. Acquerello- metoden ble oppfunnet av sønnen Piero som videreutviklet den allerede flotte arborio-risen til en enda bedre ris.

Risotto med steinsopp

HVORDAN LAGE DEN PERFEKTE RISOTTO

Maschmanns har en rekke oppskrifter på risotto her er et lite utvalg.