Italiensk suppe med spelt, perlebygg, splitterter og linser
En god økologisk blanding av spelt, bygg, erter og linser,
litt grønnsaker og tid skaper en herlig suppe.
Husk flatbrød og godt smør som tilbehør.
DETTE TRENGER DU:
( 4 porsjoner)
350 gram Zuppa di Poggio Aquilone blanding
1 løk, finhakket
1 stilk stangselleri, finhakket
1 gulrot finhakket
3 ss olivenolje
3 cherrytomater, delte
1 fedd hvitløk, finhakket
SLIK GJØR DU:
Ha 3 ss olivenolje i en kjele og surr grønnsakene i 3 -4 minutter
Tilsett linser, cherrytomater og hvitløk.
Dekk suppen med vann, 2-3 fingerbredder over
La alt småkoke i en time
Juster væskemengden ut i fra hvilken konsistens du vil ha på suppen
Serveres med revet parmesan og god olivenolje
Juster smaken med salt.