OppskrifterItaliensk linsesuppe

650.zuppa

Italiensk suppe med spelt, perlebygg, splitterter og linser

En god økologisk blanding av spelt, bygg, erter og linser,
litt grønnsaker og tid skaper en herlig suppe.
Husk flatbrød og godt smør som tilbehør.

DETTE TRENGER DU:
( 4 porsjoner)

350 gram Zuppa di Poggio Aquilone blanding
1 løk, finhakket
1 stilk stangselleri, finhakket
1 gulrot finhakket
3 ss olivenolje
3 cherrytomater, delte
1 fedd hvitløk, finhakket

SLIK GJØR DU:

Ha 3 ss olivenolje i en kjele og surr grønnsakene i 3 -4 minutter

Tilsett linser, cherrytomater og hvitløk.

Dekk suppen med vann, 2-3 fingerbredder over

La alt småkoke i en time

Juster væskemengden ut i fra hvilken konsistens du vil ha på suppen

Serveres med revet parmesan og  god olivenolje

Juster smaken med salt.