TARTUFLANGHE

Tartuflanghe i Piemonte plukker de beste trøflene og foredler de til herlige matsmykker,
slik at du kan nyte dem utenfor sesongen. Bedriften bruker de beste råvarene og avansert
teknologi for å få frem de unike smaksopplevelsene.

RELATERT INFORMASJON:

For oppskrifter og produktoversikt besøk hjemmesiden til TartufLanghe

Selskapets grunnleggere, Domenica og Beppe, begynte med trøffel i 1968, og solgte ferske trøfler fra Piemonte. I løpet av disse årene ble deres restaurant «Da Beppe», i hjertet av Alba utpekt av Michelin-guiden som et referansepunkt for elskere av matlaging basert på sopp og trøfler.

Tartuflanghe ble stiftet i 1980 for å videreføre  inspirasjon og kulinariske opplevelser fra Beppe som hadde modnet etter en prestisjefylt karriere: Kjøkkensjef ombord cruiseskip 1958-1966, lærer i en catering skolen, kokk i de mest kjente restaurantene i Piemonte mat og eier av egen restaurant.

De første trøffelspesialiteter ble produsert for å gi  matelskere muligheten til å nyte god mat og også trøfler utenfor sesongen. Takket være denne politikken produserte kjøkkenlaboratoriet Tartuflanghe det første trøffelpasta produktet i verden (tildelt pris for beste nye produkt i 1992 på Food Sommershow Fancy i New York, samt inkludert av Oprah Winfrey i hennes «Oprah Favorite Things 2012 «). På Sial i Paris i 2010 fikk Truffle Perlage tildelt prisen som «beste innovative produkt i verden» .

Tartuflanghe i dag er å finne i de mest prestisjefylte butikker og gourmet utsalgssteder i Italia. Bedriftens trøffel-spesialiteter, dessuten verdsatt i førsteklasses restauranter og gourmetbutikker over hele verden.

Produktkvalitet er garantert gjennom nøye utvalgte råvarer og ekspertise i produksjonsfasen. Tartuflanghe har en grunnleggende respekt for tradisjon og lokale metoder som de  kombinerer med innovasjon og teknologi.