Kjernetemperatur ferdig hvilt kjøtt

KJERNETEMPERTUR FERDIG HVILT KJØTT

ferdig hvilt kjøtt

Husk at kjernetemperaturen ofte stiger flere grader under hviletiden,

dette gjelder spesielt store kjøttstykker.  Husk derfor å ta ut kjøttstykket

 flere grader under anbefalingene under!

RELATERT:

17 ting du aldri skal gjøre når du laget mat.

LAM

Filét: medium – /+  56º- 58º Stek med bein 65º Stek uten bein   60º – 65º

OKSE

  45º – 48º Medium 54º Godt stekt 60º – 65º

FUGL

Kylling hel  65º – 75º Kalkun 80º Vilt 60º Fugl  medium  56º

SVIN

Godt stekt  70º Medium  60º – 65º Stek med bein 80º

VILT

Stek (litt rosa) 65º Stek – gjennomstekt 72º

 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.