
MINERVA SARDINER (120 g.)
Sardiner fra Portugal og Minerva er matsmykker av ypperste klasse. Kjøp med deg noen bokser med ulik smaker, et godt brød og legg inn et kvarters kreativitet på kjøkkenet. Og vips du har skapt herlig sunn, fargerik og kjempegod minglemat. Det er bare å invitere venner på fest.

MINERVA SARDINER
Skinn og benfrie i olivenolje med røykaroma.

MINERVA SARDINER
I olivenolje med rød paprika.

MINERVA SARDINER
Skinn og benfrie i spicy olivenolje.

MINERVA SARDINER
Skinn og benfrie i tomatsaus.

MINERVA SARDINER
Skinn og benfrie i olivenolje med sylteagurker.

MINERVA SARDINER
Skinn og benfrie I olivenolje med spicy tomatsaus.

MINERVA SARDINER
Skinn og benfrie i olivenolje.

MINERVA SARDINER
i røkt olivenolje.

MINERVA SARDINER
i eddik

MINERVA SARDINER
I olivenolje.

MINERVA SARDINER
i røkt og spicy olivenolje.

MINERVA SARDINER
i tomatsaus med røykaroma.

MINERVA SARDINER
i spicy tomatsaus.

MINERVA SARDINER
i røkt olivenolje og sitron.

MINERVA SARDINER
på ristet brød med grønn aioli og røkt paprika.

MINERVA SARDINER
På ristet brød med hvit aioli og ristede mandler fra Valencia.
MINERVA MAKRELL & TORSK (120 g.)

MINERVA MAKRELL
I olivenolje med spicy sylteagurker.

MINERVA MAKRELL
I olivenolje.

MINERVA TORSK
I olivenolje med hvitløk.

MINERVA TORSK
I olivenolje.
MINERVA SARDIN & TUNFISKPÅLEGG

MINERVA TUNFISK
Minerva tunfiskpålegg med chili.

MINERVA SARDINER
Minerva spicy sardinpålegg.


FØLG SARDINENE FRA HAV TIL BORD!
Boksene kjennetegnes ved at det har et elegant retrodesign. Sardiner spises som regel på enkleste vis med godt brød og noe godt i glasset. I Lisboa er det også et eget sted SOL E PESCA som kun selger sardiner som du kan kjøpe og ta med eller nyte på stedet. Stedet var opprinnelig en gammel fiskebutikk og fiskestenger og kroker henger fremdeles for salg og dekor på det populære stedet.