OppskrifterUkategorisert

Gode smaker som passer sammen. En god liten salamipølse, med smak av fenikkel, litt grissini og økologisk rømme fra Røros er ikke det verste man får.  Salametto piperonita er god som snacks og passer den som liker litt krutt i trompeten. Markedet har mange smaker og varianter av salametto,  prøv deg frem og finn din favoritt.

Våre cacciatore salamier kommer fra å forskjellige produsenter spesielt utvalgt av Riccardo for å få det beste fra hver region.  Størrelsen er den samme (ca 200gr), og ble opprinnelig designet for jegere som enkelt kunne lagre dem I sekken når de dro ut på tur. For de som kan litt italiensk så kan cacciatore oversettes med jeger.

LES MER OM  RICCARDO FRANCHI   vår leverandør av smaksrike spekeprodukter fra Italia

 

piperonita.salami salametto.armando salametto.barolo.nocciola