Matnyttig

 

Maschmanns økologisk kaffe har en god elegant sødme og er litt mørkere brent med tanke på bruk i espressodrikker.

RELATERT INFORMAJON:
Kaffe med melk – en liten oversikt

Maschmanns egen huskaffe, Puente Tarazzu kommer fra gården
La Pena i Costa Rica som ligger 1650 meter over havet.
Området Tarazzu har optimalt jordsmonn og vekstvillkår for
kaffebønner. Navnet Puente Tarazzu kommer fra navnet på
mikromølla der kaffebærene fra La Pena blir foredlet.
Fruktskallet på kaffebønnene blir fjernet, og tørket på
perforerte stråmatter. Mikromølla bruker en tørkemetode
som krever stor nøyaktighet og erfaring for å skape optimale
kaffebønner. Vår leverandør KAFFA* sjekker kvaliteten nøye
og flere ganger før de tar partiet hjem til Norge for videre foredling.
Maschmanns huskaffe har en god elegant sødme og er litt
mørkere brent med tanke på bruk til espresso.

*Robert Thoresen mannen bak KAFFA startet opp sin løpebane
på kaffesiden med å vinne Kaffe NM i 1998 og 2000, nordisk i
1999 og VM i 2000. Robert står bak Java Espessobar,
Mocca Kaffebar og brenneri samt nevnte KAFFA.

20x20