Arne Brimi: 17 ting du aldri skal gøre når du lager mat

17 ting du aldri skal gjøre når du lager mat.

Under finner du 17 ting du ikke skal gjøre på når du skal lage mat. Maschmanns har fått lov til å dele Arnes gode råd. Arne Brimi er kokk fra Vågå kjent fra TV-serien » Gutta på tur». Arne deler gjerne sin matfilosofi om koblingen mellom mat, natur og helse. Brimi har gitt ut flere kokebøker. Arne Brimi driver nå Vianvang i Vågå, et fantastisk spisested inne i fjellet. I boken «Tid til overs» så forteller han flott om sin filosofi. Maschmanns Matmarked fikk «låne» en tekst fra boken. 17 ting du aldri skal gjøre når du lager mat er gode og jordnære råd som gjør matlagingen enklere.

RELATERT INFORMASJON:

God tid Mat: Lammeskank med rotgrønnsaker  (video)

Om Arne Brimi på Wikipedia – Vianvang – Brimiland

17 ting du aldri skal gjøre når du lager mat

  1. Bruke margarin i stedet for smør.
  2. Tenke vanskelig.
  3. Tro at andre kan gjøre det bedre enn deg.
  4. Prøve å være noen annen en deg selv.
  5. Bytte ut god kraft med buljongpulver.
  6. Ha det travelt.
  7. Bruke lettrømme i stedet for rømme.
  8. La fisken få et minutt ekstra for å være sikker.
  9. Bruke mikrobølgeovn.
  10. Pynte tallerken med agurk, tomat og salat.
  11. Marinere fint kjøtt spesielt vilt.
  12. Bruke mange ingredienser.
  13. Bruke mer enn 3-4 element i hver rett
  14. Ha en vinslant i sausen, for å få en god vinsaus.
  15. Starte med salt.
  16. Tro at fine navn gir fin mat.
  17. At du kan lage det beste alle vet.
Abonner på nyhetsbrev fra Maschmanns