
17 TING DU ALDRI SKAL GJØRE NÅR DU LAGER MAT
Arne Brimi er kokk fra Vågå kjent fra TV-serien » Gutta på tur». Arne deler gjerne sin matfilosofi om koblingen mellom mat og natur. Brimi driver Vianvang i Våge der han deler kunnskap og matglede.
RELATERT INFORMASJON:
OPPSKRIFTER: Lammeskank med rotgrønnsaker
Om Arne Brimi på Wikipedia – Vianvang – Brimiland
17 ting du aldri skal gjøre når du lager mat
- Bruke margarin i stedet for smør.
- Tenke vanskelig.
- Tro at andre kan gjøre det bedre enn deg.
- Prøve å være noen annen en deg selv.
- Bytte ut god kraft med buljongpulver.
- Ha det travelt.
- Bruke lettrømme i stedet for rømme.
- La fisken få et minutt ekstra for å være sikker.
- Bruke mikrobølgeovn.
- Pynte tallerken med agurk, tomat og salat.
- Marinere fint kjøtt spesielt vilt.
- Bruke mange ingredienser.
- Bruke mer enn 3-4 element i hver rett
- Ha en vinslant i sausen, for å få en god vinsaus.
- Starte med salt.
- Tro at fine navn gir fin mat.
- At du kan lage det beste alle vet.