Arne Brimi: 17 ting du aldri skal gøre når du lager mat

17 TING DU ALDRI SKAL GJØRE NÅR DU LAGER MAT

Arne Brimi er kokk fra Vågå kjent fra TV-serien » Gutta på tur». Arne deler gjerne sin matfilosofi om koblingen mellom mat og natur. Brimi driver Vianvang i Vågå der han deler god mat og matglede. Brimi’n deler velvillig av sin kunnskap. Følg han på Instagram. Der er det mye å lære. 

RELATERT INFORMASJON:

Om Arne Brimi på Wikipedia

 

17 ting du aldri skal gjøre når du lager mat

  1. Bruke margarin i stedet for smør.
  2. Tenke vanskelig.
  3. Tro at andre kan gjøre det bedre enn deg.
  4. Prøve å være noen annen en deg selv.
  5. Bytte ut god kraft med buljongpulver.
  6. Ha det travelt.
  7. Bruke lettrømme i stedet for rømme.
  8. La fisken få et minutt ekstra for å være sikker.
  9. Bruke mikrobølgeovn.
  10. Pynte tallerken med agurk, tomat og salat.
  11. Marinere fint kjøtt spesielt vilt.
  12. Bruke mange ingredienser.
  13. Bruke mer enn 3-4 element i hver rett
  14. Ha en vinslant i sausen, for å få en god vinsaus.
  15. Starte med salt.
  16. Tro at fine navn gir fin mat.
  17. At du kan lage det beste alle vet.