Ukategorisert

 

Olivenoljen fra Frantoio Muraglia kommer fra Puglia, hælen på Italias støvel. De håndlagde krukkene er like tilspisset som oljen innenfor. Keramiske kunstnere skaper hver flaske for hånd, omtrent tre per time. Ikke bare er den vakker å se på, men den er også bra for oljen som gir den beskyttelse mot lys og varme.

RELATERT INFORMAJON:

Produsentens hjemmesideKartreferanseBilder fra keramikkverkstedet

Olivenoljen kan du få i både Frutto Medio og Frutto Intenso.
-Frutto Medio er presset av Peranzana oliven som gir en aroma av tomater, ruccola og reddik.
En frisk smak uten å overskride til bitterhet og krydrete toner. Passer til sjømat, fisk (havabbor), carpaccio og salater.

– Frutto Intenso er presset av Coratina oliven som gir olivenoljen en intens grønn farge med gyldne nyanser. Aroma av fennikel, artisjokk og pepper. Olivenoljen har et stort bruksområde på kjøkkenet. Bruk den over supper, grillet kjøtt, fisk, salater og modne oster.