nv.dessert

Hvit sjokolademousse med vaniljemarinerte jordbær og bringebær med mynte.

DETTE TRENGER DU til 4
  • 250 gram jordbær
  • 100 gram bringebær
  • 2 ss Nicolas Vahé jordbær/mynte marmelade
  • 1/2 vaniljestang
  • 2 dl melk
  • 50 gram sukker
  • 3 vaniljestenger
  • 50 gram hakket hvit sjokolade
  • 2 gelatinplater
  • litt frisk hakket mynte
  • 100 gram pisket kremfløte

 

SLIK GJØR DU:

  • Del jordbæren og mariner bærene i marmeladen vaniljefrøene fra den 1/2 vaniljestangen sammen med hakket mynte
  • Kok opp melken med sukker
  • Ha i de tre vaniljestengene, sjokoladebitene og oppbløtte gelatinplater
  • La alt kjøle ned, ta ut vaniljestengene
  • Vend forsiktig inn den vispede kremfløten
  • Anrett kremen oppå den marinerte bærene i egnede glass og sett på kjøling før servering
  • Servér gjerne med en honningkjeks topp desserten med hakket mynte og pistasjnøtter