pizza.parma

Vi på Maschmanns Bakeri er stolte av å kunne å presentere den nye pizzamenyen. Våre pizziolaer har brukt lang tid på å finne nye og spennende smaker som topping på den klassiske tynnbunnede italienske pizzaen.

Take-away pizzameny  |   På hjemmesiden |  På Facebook På mobil |

Våre pizzaioloer har designet en 99% autentisk italiensk pizzameny. Alt bortsett fra veden vi bruker i ovnen og vannet i pizzadeigen er italiensk. Tanken bak nye pizzamenyen er å sette sammen lokale smaker fra 10 regioner i Italia og navngi pizzaene etter dem.

Lombardia er kjent for sine fantastiske oster. Gorgonzola, Asiago, Bitto og Taleggio er noen. Det blir vår nye ”4 oster” pizza eller quattro formaggi som våre pizzioaler ville sagt det.

Helt i sør ligger Sicilia et lite land i seg selv kjent for sin kriminelt gode frukt og grønnsaker. Toppingen på pizza Sicilia er lokal geitost og pistasjnøtter, smakfullt spennende og en salgsvinner fra dag en..

Klassikere som Margherita (Campania) Parma (Emilia) og Diavola Calabria) har også fått sin regionale signatur.

Buon appetito!