Sommerdessert med jordbær, bringebær, vaniljeis og kremfløte. Etter en oppskrift fra Nicolas Vahé.
RELATERTE SAKER:
Hjemmesiden til Nicolas Vahé har en rekke gode oppskrifter – Oppskrift: Bakte nypoteter med tapenade og urter
- 200 g friske jordbær
- 100 g friske bringebær
- 2 dl yoghurt naturell
- 50 g sukker
- Nicolas Vahé Glaze Forest Fruits
- 4 kuler vaniljeis
- Litt pisket krem
Skjær jordbærene i kvarte stykker og mariner dem i ca. 30 minutter med sukker, bringebær og 1 ss Nicolas Vahé GLAZE Forets Fruits
Hell litt Glaze langs et dessertglass, og smør det på indersiden. Hell yoghurt i bunnen sammen med 1 kule vaniljeis og fordel frukt og marinade over på isen. Tilsett den siste kule vaniljeis, og topp med kremfløte
Pynt desserten med litt glaze og friske bringebær.
kilde: http://www.nicolasvahe.dk/