maschmanns.konfekt

– lag din egen konfekt mens kaffen koker og overrask dine gjester.  Den meldingen kom fra entusiastiske Morten Larsen i Summerbird.  Du tar litt god marsipan lagd på mandler fra Valencia og nougat lagd på deilige hasselnøtter fra Piemonte, kjevler ut marsipanen smører på  nougat, bretter og smakk smakk med kniven og du har deilig konfekt. Kjempeenkelt  og kjemepgodt. Kaffen er klar og server med litt Summerbird a la Casa.

RELATERTE SAKER

Maschmanns besøker SummerbirdHectors pasjonsfruktmousse

Undertegnede prøvde seg på metoden, litt skeptisk for entusiaster som Morten og likesinnede som snakker på ut og innpust holder ikke alltid hva de lover.  En pakke med marsipan, et kjevle og nougat og stoppeklokke ble fremskaffet.  Kjevle ut marsipan gikk greit siden massen var spesielt myk, nougaten ble smørt på, deigen brettet sammen, rullet i en lang pølse, og hakket i biter, rullet i kuler og dyppet i sjokoladepulver (siden overflaten på kulene så litt klissete ut) , ferdig på 2 minutter og 15 sekunder. Takk Morten hos Summerbird  i Madelalléen på Fyn i Danmark. Dette ble godt.

og har du ikke 2 minutter og 15 sekunder til overs så har Maschmanns mye deilig konfekt fra Summerbird.