Maschmanns Matmarked startet opp 1. desemeber 2012 og har fått mye skryt for sitt utvalg av råvarer. Det som er nesten mer spennende er det utrolige mangfoldet av medarbeidere. Alle verdens kontinenter er representert, wow hvilken gjeng! Vi håper å få slått av en liten prat med dem alle.
Navn?
Johan Kridih
Funksjon i Maschmanns?
Eier
Hvor kommer du i fra?
Uppsala, Sverige
Bakgrunn?
Konditor, baker, kokk og agronom. Erfaring fra Teatercafeen, Bagatelle og Südøst. Kokebokforfatter. Produktutvikler av mat.
Hvorfor Maschmanns?
Fasinasjon for gode råvarer. Kobling mat og restaurant.
Favoritt matrett?
1. Stekt blodpudding med rørte tyttebær, mandelpotet, pære stekt i bacon
2. Sild og snaps. SOS Sild ost smør
3. Bestemors kålruletter
Beste matminne?
Pizzeria i Bologna, Calzone med Ricotta og spekeslinke
Favorittdings på kjøkkenet?
Kjøkkenhånkle, kulepenn og spiseskje
Beskriv Maschmanns med 3 ord?
Levende, håndverk, råvarer