coisbo.beer

Politimannen Anders Coisbo brygget seg fra garasjen til gourmetøl på imponerende kort tid. Hør Anders Coisbo fortelle sin spennende historie på Maschmanns Matmarked.  21/3 kl 16 -19 i Brasseriet på Maschmanns.

I 2007 brygget Anders sitt første juleøl hjemme på kjøkkenet på Fyn og utviklet etterhvert et mikrobryggeri i garasjen. Et lykketreff av en Pale Ale smakssatt med hylleblomst bidro til at poltimannen i 2010 ble brygger på heltid og leverer kvalitetsøl til kunder i Danmark og Norge.

 

Jeg ville lage et kvalitetsøl som kan nytes av alle, og ikke kun av øl-entusiaster

coisbo.beer.urban.haze.web

Bryggeren har tilsatt hylleblomst i ølet – noe som gir en fantastisk spennende aroma. Samspillet mellom malt, hylleblomst og en spenstig humle gir ølet mye særpreg, samtidig som det balanseres på en måte som gir ølet kropp og fylde.

 

Les mer om Coisbo på deres hjemmesider: coisbo.com