Sitroner, smør og pasteuriserte økologiske egg. Prøv ristet brød og et lag med lemon curd.

Sitroner, smør og pasteuriserte økologiske egg. Prøv ristet brød og et lag med lemon curd.

Merkenavnet Stokes er et av flere merker som produseres av Essfoods i Suffolk. De lager majones, sauser, sennep, ketsjup, syltetøy, marmelader med mer. Essfoods er kompromissløs på råvarekvalitet og har ærlige tilberedningsmetoder.

Essfoods er for den stadig økende mengden med folk som er på jakt etter god mat med den beste kvaliteten.

Deres produkter er laget av de beste råvarer og uten kunstige tilsetningsstoffer og skjulte ingredienser. Essfoods fører de tre merkene – Suffolk Mud, Stokes og Staverton Ewe – som alle kan garantere deg en fullkommen smaksopplevelse.

Essfoods ble startet av Rick Sheepshanks i 2004, en mann som vokste opp med en tanke om at mat skal være ekte, rent og smake fantastisk. I dag er de 22 ansatte og har over 75 produktlinjer. Alt produseres i ”Sauseriet”, midt i hjertet av landlige Suffolk i England. Her produserer de majones, sauser, sennep, ketsjup, syltetøy, marmelader og mye annet. De bruker kun de beste ingrediensene, og de koker, reduserer, og lager alt på gamle måten.

På Stokes sine egne sider er det lagt ut flere inspirerende oppskrifter som viser frem bruksmulighetene til disse produktene.

(kilde:Gastronaut)

Stokes appelsinmarmelade er blitt kåret til den beste appelsinmarmeladen i Storbritania

Stokes appelsinmarmelade er blitt kåret til den beste appelsinmarmeladen i England