chips

Rotfruktene i chipsen  blir dyrket frem hjemme på Larsviken Gård i Skåne. Det beste av pastinakk, persillerot, rødbeter og utvalgte poteter blir valgt ut til hva de ulike batchene skal inneholde. Til foredlingen brukes det kaldpresset rapsolje fra Gunnarhögds Gård og litt salt. Chipsen er  fri for transfett og koserveringsmiddel, ikke tilsatt smaksforsteker eller farge.

 

I chipseriet på gården blir LARSSONS CHIPS lagd fra grunnen. Gården bruker en original chipsgryte der gårdens gamle potetsorter og spennende rotfrukter blir til chips med særpreg. Chips skjæres i tynne skiver og friteres litt etter litt i den gyldengule rapsoljen og tilføres litt salt. På denne måten så klarer de å ta våre på de unike naturlige snaken i både potet og rotfrukter.

Chips fra Larsviken finnes i tre varianter, foruten rotfruktchips så får du også vanlig potetchips og villpotetchips.