VELKOMMEN TIL MASCHMANNS

Kom innenfor og bli inspirert av unike råvarer og ekte matglede.

Velkommen til ditt første nyhetsbrev fra Maschmanns. Det var hyggelig at du vil ha oppskrifter, tips og råd fra oss. Vil vil gjøre vårt beste og håper du vil finne noe matnyttig. Har du ikke vært på Maschmanns før, bli med innenfor så viser vi deg rundt.  Klikk på linken under og bli med på en 360º visning. 

Karenslyst Allé

DERFOR HETER DET MASCHMANNS

Slik oppstod navnene Karenslyst allé og Maschmanns Matmarked.

Navnet Karenslyst startet med apotekeren Johan Heinrich Maschmann som forelsket seg og giftet seg med Karen Sverdrup i Christiania i 1774. 5 år etter Johans død i 1785 kjøpte Karen en byløkke på Skøyen. Eiendommen ble først kalt Maschmanns løkke med fikk siden navnet Karenslyst.

Maschmanns côte de boeuf

5 MEST LESTE SAKER

På nyhetsbrevet siste år.

  1. Côte de boeuf, den ultimate biffen. (oppskrift)
  2. Porsjonsberegning. (matnyttig)
  3. Breserte lammeskanker med norske rotgrønnsaker. (oppskrift)
  4. Kjernetemperatur på ferdig hvilt kjøtt. (matnyttig)
  5. Piggvar på grillen. (oppskrift)

Maschmanns på Skøyen