ULTRAPROSESSERT MAT VERSUS UPROSESSERT MAT

Kevin Hall, en amerikansk fysiolog, mistenkte at bearbeidet mat var knyttet til dårlig helse rett og slett fordi de sannsynligvis inneholdt mye fett, sukker og salt. Så i det nye eksperimentet prøvde han og teamet hans å utelukke disse faktorene. De rekrutterte 20 friske,  mennesker i 30-års alderen. Deltakerne tilbrakte 28 dager i strekk inne på National Institutes of Health sitt anlegg. De hadde på seg løstsittende klær for å gjøre det vanskeligere for dem å gjette om vekten deres endret seg. Deltagerne ble delt opp i to grupper, der menyen ble begrenset til en «ultrabehandlet» eller en «minimalt bearbeidet» diett i 2 uker. De to gruppen skulle teste ut de menyene i 2 uker  hver. Begge menyene hadde likt antall kalorier og næringsstoffer.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

meny-ultrapross- upross
randomisert studie - ultraprosessert mat
Studie ultraprosessert mat
Studie ultraprosessert mat

We Love Dramatic Structure

In an essay, article, or book, an introduction (also known as a prolegomenon) is a beginning section which states the purpose and goals of the following writing. This is generally followed by the body and conclusion.