Maschmanns Matmarked, Karenslyst allé 51, SKØYEN, 0279 OSLO

Tiramisu

Tiramisu fra MaschmannsTIRAMISU, VERDENS MEST
BERØMTE DESSERT!

Tiramisu er en lettlaget og velsmakende klassisk italiensk dessert.
Tiramisu lager du enkelt 
med et knippe gode råvarer, og lar retten hvile
et par timer før servering. Slik lager Maschmanns Bakeri sin tiramisu.

RELATERT INFORMASJON:

SLIK  BLE TIRAMISU OPPFUNNET OG VERDENSKJENT
NESTEN OVER NATTEN

 

DETTE TRENGER DU:

(6 porsjoner)

6 eggeplommer (gjerne økologiske)

225 gram sukker

250 gram vispet krem (gjerne økologisk)

250 g mascarpone (myk italiensk ost)

3 gelatinplater

1 kopp kald espressokaffe

litt kakaopulver

Antonio Carluccio, gudfaren i den italienske gastronomien
viser i videoen under hvordan han lager  tiramisu.

SLIK GJØR DU:

Lag sukkerlake av sukker og vann, kok opp til 120℃ og avkjøl.

Vend inn vispede eggeplommer og oppløst gelatin.

Bland vispet krem og mascarpone med espresso.

Vend  eggedosisen inn i mascarpone-kremen.

Sett den ferdige blandingen til avkjøling i minst 2 timer.

Server i glass, dryss gjerne litt kakaopulver over.

Savoiardo fingerkjeks er klassisk tilbehør til tiramisu.

FLERE OPPSKRIFTER FRA BAKERIET

Hvit sjokolademousse med jordbær pistasj og mynte.

Sjokolade cookies, lettlagde og kjempegode

Print Friendly

Leave a Reply

*

captcha *