Utsøkt rogn fra hele verden

Catering fra Maschmanns

Kaviar er en sann delikatesse, og hos Maschmanns finner du et utvalg som kan tilfredsstille de mest velbevandrede ganer.

Kaviar er kjent som en av gastronomiens absolutte delikatesser. Fiskerogn kommer i utrolig mange varianter som har forskjellig smak og kvalitet.

Utvalget hos Maschmanns representerer det beste på markedet for kaviar. Du kan få tak i Løyrom og Caviar av høy klasse på huset. I tillegg har vi Polanco som er en kaviar fra Uruguay.

Maschmanns seleksjon er av en kvalitet som heter Seberian Reserve. Denne kaviaren er full av karakter, og har en delikat og silkemyk konsistens. Den er lett kremet med en fin balanse mellom salt, alger og nøtteaktige toner. Dette er for kjennere som søker smaken av en genuin kaviar.

Spre glede med kaviar

Kaviar egner seg utrolig godt i enkle og delikate anretninger, hvor den kan få lov til å skinne og smaken trenger gjennom. Bruk den for eksempel i en forrett med laksetartar, eller i en klassisk kombinasjon med blinis. Uansett hvordan du serverer denne delikatessen, vil du med garanti se et smil på gjestenes lepper.

Kaviar kan også brukes som vert eller vertinnegave, hvor den kan spre glede.

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat: