Maschmanns Matmarked, Karenslyst allé 51, SKØYEN, 0279 OSLO
  • Fjelltopp, en perfekt chèvre fra Bo Jensen.

Norges største utvalg av upasteuriserte kvalitetsoster finnes på Skøyen

I Maschmanns ostebutikk har vi et fantastisk utvalg av oster, og vi er i tillegg en av  landets største forhandlere av upasteuriserte og økologiske oster.

Å velge den rette osten kan være vanskelig og vi har derfor alltid en kompetent medarbeider bak disken som står klar for å hjelpe deg. Uansett om du er sterke og markante oster eller myke og beskjedne oster, vil det være noe for deg i Maschmanns osteavdeling.

Som folk flest vet har alle oster et unikt uttrykk og en unik historie. For å skape en helhetlig opplevelse er vi hos Maschmanns sterkt opptatt av å formidle denne historien til kundene våre.

Upasteurisert og økologisk er ofte det naturlige valget

Hos Maschmanns på Skøyen er brorparten av ostene upasteuriserte og økologiske, og det gjør oss til en av Norges største forhandlere. Vi fører oster fra Neal’s Yard i London, Guffanti i Lombardia leverer de beste ostene fra Italia, MonS leverer det aller ypperste av håndverksoster fra Frankrike og Sveits.

Eventyrlige oster fra Norge

Norge er også i løpet av de siste 10 årene blitt ett osteland.  Pascal Baudonell, en fransk/norsk yster har satt Norge på ostekartet. Med sin Brimost fra Undredal og utrettelige innsats med å spre kunnskap om ost har Pascal bidratt mye. Vi har fått verdens beste ost i Kraftkar fra Tingvollost, norges beste rødkittost kommer fra Munkeby kloster, Grindal ysteri er en herlig nykommer med spennende økologiske geitoster. Om du vil ha en smak av Norge er ostedisken på Maschmanns et bra sted å begynne.

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat.