MASCHMANNS BAKERI SØKER ERFAREN HÅNDVERKSBAKER

Arbeidsgiver: Maschmanns AS

Stilling: Baker, Håndverksbaker

Sted: Oslo

Frist: Snarest

Varighet: Fast

Maschmanns Matmarked er et ferskvaremarked med betjente avdelinger for kjøtt, sjømat og delikatesser samt et økologisk bakeri og en italiensk pizzeria. Vi er Mateventyret på Skøyen!

Maschmanns åpnet dørene første gang i desember 2012. Vi er i stadig endring og vi søker stadig etter nye, flinke medarbeidere. Vi er en middels stor bedrift med ca 50 ansatte, heltid og deltid. Vi jobber på «gamlemåten» og har fokus på råvarer av aller høyeste kvalitet. Vi handler gjerne direkte fra bonden og benytter hele dyret som er slaktet. Vi mørner, skjærer ned, fileterer, koker krafter og lager store mengder med forskjellige matvarer som vi pakker og selger i butikken. Vi har fokus på lokalmat, økologi, bærekraft og dyrevelferd – samt det gode håndverket.

Nå ønsker vi å styrke vårt baker-team og ser etter en erfaren baker med bred kompetanse og erfaring både med gjær- og surdeigsbakst. Du må like å jobbe i team, men også takle å jobbe selvstendig.

Stillingens hovedmål:

· Være en del av vårt bakerteam – teamet består av 3-4 bakere. Du må like og ha gode evner til å samarbeide, men du må også kunne jobbe selvstendig.

· Bidra til gjennomføring av våre daglige arbeidsoppgaver på en hygiene- og kvalitetsmessig god måte.

· I kraft av din kompetanse være med på å videreutvikle vårt konsept og jobbe aktivt for at vi hele tiden skal være ledende innen vårt segment.

Arbeidstid:

· Maschmanns Bakeri er åpent 7 dager/uke fra 08:00 – 22:00. Som baker jobber du skift, hovedsakelig i tidsrommet 04:00-14:00.

· Vi jobber i snitt 40 timer/uke – utover dette påløper overtidsgodtgjørelser.

Ønsket kompetanse/Bakgrunn:

· Utdannet baker eller konditor med bred erfaring fra baking.

· Relevant erfaring fra håndverksbakerier av høy standard.

· Kompetanse innen trygg mat; IK-mat og HACCP

Ønsket personlige egenskaper/adferd:

· Du liker å jobbe i et travelt miljø og evner å prioritere riktig når flere arbeidsoppgaver melder seg

· Du er omgjengelig og god på å samarbeide med kolleger med ulik bakgrunn og kompetanse

· Du har et trent øye for høy kvalitet og er kritisk i dine vurderinger av råvarens verdi og potensiale

· Du har god forståelse for kjøkkenøkonomi med særlig fokus på å minske matsvinn, begrense unødig bruk av emballasje osv

Vi tilbyr:

· Konkurransedyktige betingelser

· Et godt arbeidsmiljø preget av kvalitetsbevisste og stolte medarbeidere

· Mulighet for faglig utvikling

En spennende stilling i en bedrift under konstant utvikling

Send søknad og CV til post@maschmanns.no