MASCHMANNS OPPGRADERT
-spennende råvarer i verdensklasse. Hold måltidene oppgradert med Maschmanns utvalgte entrecôte, løyrom fra Kalix og Iberico Bellota. Ikke glem å følge sesongen og nyt unike råvarer når de eler på sit alle beste.
-spennende råvarer i verdensklasse. Hold måltidene oppgradert med Maschmanns utvalgte entrecôte, løyrom fra Kalix og Iberico Bellota. Ikke glem å følge sesongen og nyt unike råvarer når de eler på sit alle beste.
Enkelt, eksklusivt og x-faktor-potensiale på løyrom fra Kalix.
Løyromen har en flott orange farge som harmonerer perfekt med den sorte størcaviaren. Løyrom har karakter med en delikat og silkemyk konsistens. Den er lett kremet med en fin balanse mellom salt, alger og nøtteaktige toner.
Norges beste caviar har kun 3 % salt, er crispy og har en naturlig vakker farge av midnattsol. Sikrogn fra Aursunden fikk forøvrig prisen for årets beste bearbeidede sjømat i Det Norske Måltid i 2020.
Den beste sorteringen fra Nortura Proff
Maschmanns samarbeider med Nortura Proff som gir oss tilgang til de aller beste slakteriene og gårdene i landet. Nortura sorterer ut de aller beste stykkene av entrecôte hos de ulike slakteriene og sender det til Maschmanns.
Når du kjøper entrecôte fra Maschmanns får du gode råd og tips om tilberedning og tilbehør med på kjøpet. Markedet lager et stort utvalg av tilbehør og sauser som er spesielt tilpasset entrecôte.
.
La Pasta de Aldo er ifølge mesterkokken Heston Blumental verdens best pasta.Denne pastaen er håndlaget og inneholder bare mel og egg. Pastadeigen blir presset gjennom bronseformer og tørket langsomt. Resultatet blir en ru pasta som har en fantastisk evne til å ta til seg pastasaus.
Når du handler hos Maschmanns får du gode råd og tips med på kjøpet. Her ser du Mathias lage en porchetta.