MASCHMANNS CRONUTFESTIVAL
10. – 19. JUNI
Hver sommer, siste uke før skoleslutt, går Bakeriet «cronuts» og arrangerer en festival med mange spennende smaker.
For å sikre deg din favoritt – bruk vår klikk og hent funksjon.
Hver sommer, siste uke før skoleslutt, går Bakeriet «cronuts» og arrangerer en festival med mange spennende smaker.
For å sikre deg din favoritt – bruk vår klikk og hent funksjon.
CRONUT CLASSIC
Vann, øko melk, øko hvetemel, øko sukker, salt, gjær, øko maltekstrakt, øko Røros smør.
Allergener: Hvete, Melk
CRONUT VANILJE
Cronut: Vann, øko melk, øko hvetemel, øko sukker, salt, gjær, øko Røros smør.
Vaniljekrem: øko Røros fløte, øko Røros melk, øko vaniljestang, øko eggeplomme, øko sukker.
Allergener: Hvete, melk, egg
CRONUT SJOKOLADE
Cronut: Vann, øko melk, øko hvetemel, øko sukker, salt, gjær, øko Røros smør.
Sjokolade ganache: Øko Valrhona ANDOA LACTÉE 39% Pure Peru, Røros fløte, øko hasselnøtter.
Allergener: Hvete, bygg, melk, hasselnøtter
CRONUT BACON
cronut: Vann, øko melk, øko hvetemel, øko sukker, salt, gjær, øko Røros smør.
Glasur: Øko melis, øko eggehvite, vann
Bacon
Lønnesirup
Allergener: Hvete, melk, egg
CRONUT PISTASJ
Cronut: Vann, øko Røros melk, øko hvetemel, øko sukker, salt, gjær, øko Røros smør.
pistasj ganache: Øko Valrhona Ivoire 35%, øko røros fløte, øko pistasjnøtter.
Allergener: Hvete, Melk, Pistasj
CRONUT PASJONSFRUKT
Cronut: Vann, øko melk, øko hvetemel, øko sukker, salt, gjær, øko Røros smør.
Pasjonsfrukt krem: Pasjonsfrukt puré, sitron puré, øko Røros smør, øko eggeplomme, gelatin
Ristet kokos.
Allergener: Hvete, Melk, Egg
CRONUT SUKSESS
Cronut: Vann, øko melk, øko hvetemel, øko sukker, salt, gjær, øko Røros smør.
Suksesskrem: Øko Røros fløte, Øko sukker, Øko vaniljesukker, Øko egg, Øko Røros smør
Melkesjokoladeganache: Øko Valrhona ANDOA LACTÉE 39% Pure Peru, Røros fløte, Amaretto
Ristade mandelflak
Allergener: Hvete, Melk, Mandel, Egg
CRONUT CHEESECAKE & BROWNIE
Cronut: Vann, øko melk, øko hvetemel, øko sukker, salt, gjær, øko Røros smør.
Cheesecake krem: Philadelphia, øko Røros smør, sitron pure, øko melis, brownie
Brownie: Hvetemel, sukker, egg, kakaopulver, vaniljesukker, Røros smør, valhrona sjokolade, Hasselnøtter, Valnøtter
Allergener: Hvete, Melk, Hasselnøtter, Valnøtter, Egg
CRONUT KARAMELL
Cronut: Vann, øko melk, øko hvetemel, øko sukker, salt, gjær, øko maltekstrakt, øko Røros smør.
karamell: Kondensert melk
Popcorn
Allergener: Hvete, melk
CRONUT SKOGSBÆR
Cronut: Vann, øko melk, øko hvetemel, øko sukker, salt, gjær, øko Røros smør.
Skogsbærs krem: blåbær puré, bringebær puré, solbær puré, pektin
Allergener: Hvete, Melk
CRONUT EPLE
Cronut: Vann, øko melk, øko hvetemel, øko sukker, salt, gjær, øko Røros smør.
Eple kompott: Øko epler, øko sitron, øko bourbon vanilje, øko sukker, maizena, vann.
Rullet i: øko sukker, øko kanel
Allergener: Hvete, melk
CRONUT JORDBÆR
Cronut: Vann, øko melk, øko hvetemel, øko sukker, salt, gjær, øko Røros smør.
Jordbær krem: Jordbær puré, sitron pure, øko Røros smør, øko eggeplomme, gelatin
Jorbbær gele: Jordbærpure, øko Røros smør
Friske jordbær
Allergener: Hvete, Melk, Egg
Cronut er en hybrid av en croissant og en smultring. Bakverket ble utviklet av Dominique Ansel og presentert i hans bakeri på Manhattan 10. mai 2013. Amerikanske media og sosiale nettverk bidro til at cronut på få måneder ble spredt og kjent over hele verden. 3 måneder etter ble bakverket lansert i Maschmanns Bakeri på Skøyen. Maschmanns har smakene klassisk, vanilje og sjokolade fast på menyen.
Maschmanns Bakeri | Karenslyst allé 51, SKØYEN
Send din bestilling på skjema under
Alternativt: bakeri@maschamnns.no eller telefon 22 55 33 44
PRISER: Klassisk Cronut 65,- | Cronut med smak 75,- | Kjøp 6 betal for 5 |