Maschmanns Matmarked, Karenslyst allé 51, SKØYEN, 0279 OSLO

Lakserullade med geitostkrem

marinert.laks

Laks med geitostkrem

Mariner laksefilet i soyasaus med chili, lime og hvitløk. Rull inn i plastfolie og bak i ovn
på lav temperatur. Server med kremet chèvre og grønn asiatisk salat.

600.laks.2

DETTE TRENGER DU:

800 g laksefilet, (200 g per person) (Label Rouge)

soyasaus, til å dekke fileten

1 lime, saft og hakket skall

1 hvitløk, hakket

1 chili, hakket

600.laks.3

SLIK GJØR DU:

Skjær fileten «butterfly»

Marineres i 15- 20 minutter

tørk av fileten på en kjøkkenpapir

Rull sammen i plastfolie
(Plastfolie tåler 120 grader  i ovn)
(to lag plast holder orden på skjøtene)

Legg rulladen  i en form og bak i forvarmet
ovn på 90 graders varme
bak i 30 minutter

Ferdig ved kjernetemperatur
38 – 42 grader
(medium – done)

GEITOSTKREM:

80 gram geitost (chèvre) røres sammen
med litt limesaft, vann og støtt sort pepper.

GRØNN SALAT MED KORIANDER:

Spisskål, finsnittet

Fennikel, snittet

Sukkererter, snittet

Mix salat

Koriander

DRESSING:

2 ts sukker, saften fra en 1/2 lime, litt hakket chili,
1 dl cider eddik (O-Med) og 4 ss. soyasaus

Print Friendly

Leave a Reply

*

captcha *