Maschmanns Matmarked, Karenslyst allé 51, SKØYEN, 0279 OSLO

Wagyukjøtt

DU ER HER: KJØTT > WAGYUKJØTT | VILTKJØTT | SPEKEMAT

Wagyukjøtt hos Maschmanns i Oslo Vest

Wagyukjøtt er noe av det fineste du kan få, og det er derfor bare få butikker som kan tilby dette produktet til kundene deres. Har du lyst på et skikkelig stykke kjøtt, kan du velge mellom Wagyu fra Norge, Australien & Japan. 

Wagyukjøtt går for å være verdens mest møre og marmorerte kjøtt. Waygu er opprindelig et renraset kveg og Kobebiff er et av signaturproduktet til denne rasen. Kjøttet er svært lite utbudt og det finnes derfor få forhandlere i Norge – Maschmanns er en av disse.

Hos Maschmanns er vi svært opptatt av å kunne tilbyde de beste ferskvarene til kundene våre, og vi er utrolig stolte av å ha wagukjøtt på lageret. Vi har på nåværende tidspunkt Wagyu fra Australien, Japan og Norge.

Wagyu fra norsk oppdrett

Wagyu er det nærmeste man kommer Kobebiff som mange mener er det ypperste biffkjøttet å få tak i. Kobebiffen er et beskyttet varemerke og produseres kun i byen Kobe i Japan.

Maschmanns har kjøpt inn et helt slakt med wagyukjøtt fra Rogaland som er det tredje i rekken fra Nedstrand i Rogaland. Det første slaktet fikk vi i våren 2013 – den første wagyu alet opp i Norge. Årets slakt er utrolig godt marmorert og ypperlig til både burger og biff.

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat.