Ferskt, mørt, tørrhengt & økologisk kjøtt

Smakfullt kjøtt i fokus

Våre kjøttprodukter har en tydelig geografisk signatur – hvor og hva dyret beiter betyr mye for hvordan kjøttet smaker.

For oss er det viktig å benytte hele dyret, vi kjøper derfor inn hele slakt, skjærer ned og mørner i butikk. Våre matkyndige ansatte hjelper deg gjerne med tips og råd om alt fra tilberedning til passende tilbehør. Vårt mål er at du skal lykkes på kjøkkenet!

Se hva kjøttavdelingen anbefaler!

Klikk har får å holde deg oppdatert på sesongens råvarer!

 

Vårt kjøttutvalg

Kjøttavdelingen på Maschmanns holder åpent alle dager i uka

– også på søndager!


Skinkeskjæring på Maschmanns
Tørrhengt storfekjøtt på Maschmanns modningsrom

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat: