Maschmanns Matmarked, Karenslyst allé 51, SKØYEN, 0279 OSLO
  • Pata Negra, verdens beste sknike

DU ER HER: KJØTT > WAGYUKJØTT | VILTKJØTT | SPEKEMAT

Kjøttbutikk i Oslo Vest – Fersk og økologisk kjøtt

Kjøttet du får på Maschmanns Matmarked er av ypperste kvalitet, nøye utvalgt og bearbeidet av våre dyktige medarbeidere.

Råvarer som er i sesong og av ypperst kvalitet er det vår slakter søker til vårt ferskvaremarked. Hos Maschmanns er vi dessuten sterkt opptatt av økologi, og det er noe som avspeiles i vår kjøttavdeling.

Vi har søndagsåpent!

I denne avdelingen finner du et stort utvalg av økologiske kjøttvarer av høyeste kvalitet. Maschmanns er dessuten en av Norges få forhandlere av Wagyu – blant det fineste kjøttet som finnes. Wagyu fra Rogaland, Australia og Japan får du kjøpt i Markedet. Slakt fra de gamle norske storferasene er også en gjenganger i kjøttdisken. Maschmanns kjøper ofte hele slakt, henger og mørner kjøttet på eget modningsrom.  Ferskt lam fra Gol og rein fra Røros finner du hos Maschmanns på Skøyen.

Vi bruker bare de beste leverandørene

Maschmanns samarbeider med en rekke norske leverandører, både store og små, som bl.a. Nortura Proff, Kølzow, Albert Idsøe i Stavanger, Holte Gård i Drangedal, Gårdsand i Vestfold og Brekke Gård i Sande.

I tillegg har vi noen utvalgte utenlandske leverandører, hvorfra vi innhenter de beste varene som finnes utenfor Norges grenser. Et eksempel på dette er vår landkylling: Les Fermier Landaiser, som er fra provinsen Aquitaine, sørvest Frankrike. Den frittgående kyllingen fra Les Fermier Landaiser er Labe Rouge-merket. Dette merket gis bare til matvarer av ypperste kvalitet i Frankrike.

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat.