LAMMEKJØTT FRA MASCHMANNS

Ferskt lammekjøtt som selges på Maschmanns kommer fra utvalgte gårder og slakterier. Slakteriet på Gol velger ut de beste lammene som har hatt gode dager på beite i fjellet. Sogn slakteri i Førde leverer utvalgt pinnekjøtt til Maschmanns. Nortura Proff hjelper oss med å skaffe til vei den beste kvaliteten av lammekoteletter, lammelår og lammecarré. Maschmanns får også inn kvalitetskjøtt fra ASK gård på Jevnaker, Rondane Gardsmat, Albert Idsøe i Stavanger og Vikedal Gardsmat. 

Lammebaron fra Maschmanns

LAMMEBARON

Om du bener ut en lammesadel, binder den opp og fyller med gode urter og krydder får du en lammebaron. Maschmanns lammebaron er populær mat til jul og påske.

Slik fikser du pinnekjøttet - Maschmanns

PINNEKJØTT DAMPET I EPLESAFT

Ved å dampe pinnekjøttet i eplesaft oppnår du en flott friskhet og syre på lammekjøttet som balanserer mot fettet i pinnekjøttet.

Lammeskank med rotgrønnsaker

BRESERTE LAMMESKANKER

Lammeskank er lettlaget og god mat. Du slenger skanken i en stor gryte, bruner kjøttet og fyller på med gode grønnsaker, vin og kraft og lar alt få kose seg i ovnen noen timer.

MER KJØTT FRA MASCHMANNS

KONTAKT OSS: