Maschmanns Matmarked, Karenslyst allé 51, SKØYEN, 0279 OSLO

Kamstek av fjellgris

kamstek

KAMSTEK AV FJELLGRIS

Fjellgris med julens godsaker lagd som en klassisk porchetta.
Det du får, blir et fargerikt og  smakfullt festmåltid.

DETTE TRENGER DU:

1 kamstek av fjellgris

spinat

kandiserte valnøtter

kandiserte kastanjer

revet appelsinskall

salt

pepper

bomullstråd

fjellgris.c

SLIK GJØR DU:

Bruk en fersk svinekam med svor, bein ut steika og skjær kjøttet på langs.

Salte og pepre kjøttet på alle sider.

Fyll kammen med spinat, kandiserte kastanjer, kandiserte valnøtter og appelsinskall

surr kammen sammen og bind fast med hyssing

la kammen ligge kjølig over natten for å sette smak

bak steken i en forvarmet ovn på 170 grader til kjernetemperaturen når 62 grader

la kjøttet hvile på benken i et kvarters tid før du skjærer kjøttet opp i pene skiver

Server med karamelliserte epler, mandelpotetpuré og persille

Det lille ekstra!

Høvle gjerne over litt fersk trøffel over kjøttet og potetpureen

fargerike

Denne oppskriften har ikke spesifikke mål på fyll, bruk det du har tilgjengelig
– tenk bare på å tilføre både sødme og syre!

Print Friendly

Leave a Reply

*

captcha *