Pizza fra Maschmanns

HVITE PIZZAER

RØDE PIZZAER

Italiensk pizza fra vedfyrt steinovn

Maschmanns Pizzeria bruker et døgn på å få pizzadeigen perfekt, er kompromissløs i valget av råvarer og steker i en 300 graders varm vedfyrt steinovn.

Alle våre pizzaer inneholder allergenerne gluten (hvete) og lactose (melk).

 

Hvit pizza – Mozzarella

  • Sesongens Pizza 199,-

Ostesaus med parmesan og Grotteost fra Hitra, mozzarellla, Parmaskinke, asparges, ramsløkpure, ferske tomater fra Hanasand gård og reddikspirer

  • Pizza Wagyu 249,-

Røros Rømme, Norsk Wagyu «carpaccio», shiitake, shimeji, vårløk og ponzu glace

  • Al tartufo 195,-

Steinsoppkrem, trøffelsalami, fersk timian

  • Primavera 195,-

Ostesaus med parmesan og Grotteost fra Hitra, ramsløkpure, rødkål, minimais, bondebønner, ferske tomater fra Hanasand gård

 

Rød pizza – Økologisk tomatsaus & mozzarella

  • Margherita 169,-

Tomat & ost

  • Quattro Formaggi 189,-

Mozzarella, Gorgonzola piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd

  • Capricciosa 189,-

Stavangerskinke, sopp, artisjokk

  • Parma 185,-

Parmaskinke, ruccola, Grana Padano

  • Calabria 185,-

Salami piccante, rødløk

  • Volcano 189,-

Salami piccante, rødløk, chili

  • Pugliese 179,-

Salami piccante, gorgonzola piccante, kalamataoliven

  • ‘Nduja 199,-

‘Nduja- en smørbar spicy salami fra Calabria, sopp, fersk spinat og sitronolje

  • Manzo 199,-

Marinert flatbiff av okse, portobellosopp, vårløk

  • Calzone 179,-

Innbakt med Stavangerskinke og sopp

 

Extra:

Glutenfri Pizzabunn 25,-

Parmaskinke 30,-

Salami piccante 30,-

Nduja 30,-

Stavangerskinke 30,-

Trøffelsalami 30,-

Flatbiff av okse 30,-

Fersk bøffelmozzarella 30,-

Mozzarella 25,-

Taleggio 30,-

Grana Padano 16 mnd 25,-

Gorgonzola piccante 30,-

Ailoi 20,-

Rød løk, chili, cherrytomater, sopp 10,-

Grillet artisjokk, oliven, ruccola 15,-

Spør gjerne etter våre smaksatte salter i smakene sitron, urtesalt m. ramsløk samt chili.

Allergener:

S: Skalldyr / E: Egg / F: Fisk / P: Peanøtter / SO: Soya / L: Laktose / SE: Selleri / SEN: Sennep / SES: Sesamfrø / LU: Lupin / B: Bløtdyr / SO2: Svoveldioksid og sulfitt / SP: Spelt / Hv: Hvetemel / Ru: Rugmel / Ha: Hasselnøtter / Ma: Mandel / PK: Pinjekjerner / PN: Pekannøtter / * Debio- sertifisert (Økologisk)

 

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat: