Maschmanns Matmarked, Karenslyst allé 51, SKØYEN, 0279 OSLO

Italiensk pizza

 DU ER HER: ITALIENSK PIZZA | TAKE AWAY

Italiensk pizza i Oslo Vest

I Maschmanns pizzarestaurant på Skøyen serverer vi italiensk pizza fylt med de beste råvarene og en stor porsjon lidenskapelighet.

Den folkekjære pizzaen finne i utallige varianter. Fyll, bunn, størrelse og form kan gi pizzaen vidt forskjellige uttrykk. Hos Maschmanns er ordene «pizza» og «Italia» uatskillelige.

Slik lager Maschmanns italiensk pizza

I Maschmanns pizzarestaurant lager vi italiensk pizza «Roman Style». Denne pizzavarianten er kjent for å ha en veldig tynn og sprø bunn. I tillegg er både pizzabunn og tomatsausen 100 % økologisk.

Våre pizzabakere bruker et døgn på å lage deigen til våre pizzaer. Denne prosessen gir deigen elastisitet, og det gjør pizzabunnen deilig sprø når den til slutt bakes i vår 300 graders varme, vedfyrte ovn.

Autentisk og økologisk pizza med sertifikat

Maschmanns pizzarestaurant er en del av vårt bakeri, som har mottatt en DEBIO-sertifisering. Dette betyr at alt bakverk produseres fra bunnen, her i huset, av våre bakere. Ikke noe halvfabrikata eller bake-off benyttes.

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat.

Pizzarestaurantens meny

ANTIPASTI

Økologiske Kalamata oliven
45,-

Bakeriets økologiske brød med aioli
(Hv,Ru,SEN,E)
55,-

Maschmanns spekematfjøl
Spekemat fra Italia og Ask gård samt ost fra Maschmanns innholdsrike ostedisk med tilbehør
(L,Hv,E,SEN, PK)

Liten: 119,-  Stor:189,-

Salat à la Italia
Frisk salat med parmaskinke, økologisk Grana Padano, cherrytomater, rødløk og kalamata oliven
(Hv,L)

Liten: 109,- Stor: 179,-

Bruschetta
toppet ferske økologiske cherrytomater, hvitløk og basilikum
(Hv)
99,-

PIZZAMENY

Maschmanns Pizzeria bruker et døgn på å få pizzadeigen perfekt, er kompromissløs i valget av råvarer og steker i en 300 graders varm vedfyrt steinovn.

Alle våre pizzaer inneholder allergenerne gluten (hvete) og lactose (melk).

Sesongens Pizza

Ostesaus med parmesan og Grotteost fra Hitra, mozzarellla, Parmaskinke, asparges, ramsløkpure, ferske tomater fra Hanasand gård og reddikspirer

199,-

Hvit pizza
Mozzarella

Pizza Wagyu
Røros Rømme, Norsk Wagyu «carpaccio», shiitake, shimeji, vårløk og ponzu glace
249,-

Al tartufo
Steinsoppkrem, trøffelsalami,
fersk timian
195,-

Primavera

Ostesaus med parmesan og Grotteost fra Hitra, ramsløkpure, rødkål, minimais, bondebønner, ferske tomater fra Hanasand gård

195,-

 

Rød pizza
Økologisk tomatsaus & mozzarella


Margherita
169,-

Quattro Formaggi
Mozzarella, Gorgonzola piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd
189,-

Capricciosa

Stavangerskinke, sopp, artisjokk
189,-

Parma

Parmaskinke, ruccola,
Grana Padano

185,-

Calabria

Salami piccante, rødløk

185,-

Volcano

Salami piccante, rødløk, chili

189,-

Pugliese

Salami piccante, gorgonzola piccante, kalamataoliven

179,-

‘Nduja

‘Nduja- en smørbar spicy salami fra Calabria, sopp, fersk spinat og sitronolje

199,-

Manzo
Marinert flatbiff av okse,
portobellosopp, vårløk
199,-

Calzone

Innbakt med Stavangerskinke og sopp

179,-

 

Extra:

Glutenfri Pizzabunn 25,-

Parmaskinke 30,-

Salami piccante 30,-

Nduja 30,-

Stavangerskinke 30,-

Trøffelsalami 30,-

Flatbiff av okse 30,-

Fersk bøffelmozzarella 30,-

Mozzarella 25,-

Taleggio 30,-

Grana Padano 16 mnd 25,-

Gorgonzola piccante 30,-

Ailoi 20,-

Rød løk, chili, cherrytomater, sopp 10,-

Grillet artisjokk, oliven, ruccola 15,-

 

Spør gjerne etter våre smaksatte salter i smakene sitron, urtesalt m. ramsløk samt chili.

 Allergener:

S: Skalldyr / E: Egg / F: Fisk / P: Peanøtter / SO: Soya / L: Laktose / SE: Selleri / SEN: Sennep / SES: Sesamfrø / LU: Lupin / B: Bløtdyr / SO2: Svoveldioksid og sulfitt / SP: Spelt / Hv: Hvetemel / Ru: Rugmel / Ha: Hasselnøtter / Ma: Mandel / PK: Pinjekjerner / PN: Pekannøtter / * Debio- sertifisert (Økologisk)