GAVER, MATKURVER OG GAVEKORT FRA MASCHMANNS

På jakt etter en gave som smaker? Hos Maschmanns finner du et flott utvalg av matgaver. Gled en venn, kollega eller et familiemedlem med spiselige gaver! Til deg som ikke får bestemt deg for hva du vil gi bort i gave. Gi et gavekort gjerne i kombinasjon med de 4 gavene som vi har foreslått under. 

VALRHONA

Gaven til mor og bestemor

Konfekt fra Valrhona. Valrhona er verdens beste produsent av sjokolade. Velg mellom Valrhona Rød med en blanding av fylte biter med  mørk og lys sjokolade. Grønn boks inneholder 16 fylte biter med mørk sjokolade. Den blå boksen inneholder 16 herlige sjokoladetrøfler. 

 

kr  299,-

PASTA

Gaven til bror og onkel

Pasta fra La pasta di Aldo med pastasaus fra La Baita og en bit moden 2 år parmesan. Den verdenskjente kokken Heston Blumenthal trålet Italia rundt for å finne den aller beste tørkede pasta. Han landet på La Pasta Di Aldo i Marche. Av pastasauser så er det La Baita gjør oppe i fjellsiden i Liguria helt en egen klasse. Harmoniske smaker som det er lett å like. 

kr 299,-

RISOTTO

Gaven til far og hobbykokken

Risottopakke med risotto fra Acquerello, Maschmanns tørkede steinsopp, Maschmanns olivenolje fra Sicilia og en bit lagret parmesan. Verdens beste risottoris, risens Rolls- Royce, mange godord er gitt til Acquerello.  Mesterkokker over hele verden fremhever risens gode smaken og unike egenskaper. Oppskrift på den perfekte risotto medfølger

kr 450,-

GODKURVEN

Gaven til matnerden og andre matglade

Panettone lagd av Giuseppe Giusti lagd i samarbeid med den beste bakeren i Lombardia. Maschmanns egne olivenolje fra Lucca, den beste balsamicoen «Banda Rossa»  fra Giuseppe Giusti i Modena samt en bit av vår beste parmesan. Parmigiano Reggiano 2010.

 

kr 1500,-

Gaver fra Maschmanns

BESTSELGERE FRA MASCHMANNS

Ypperlige gaver til mor, far, bror, søster, onkler og tanter

På bilde over finner du noen av Maschmanns bestselgere. Eplefryd fra Ringi og Hovelsrud Eple er alltid hyggelig å få. Trøffelchips og Bellini fra Italia setter alltid en spiss på festen. Maschmanns olivenolje fra Sicilia er en harmonisk ekte jomfru olivenolje som passer til all slags mat. Isgløgg fra «Drit Forbanna» kan serveres både kald og varm. Lakris A fra danske Johan Bülow går for å være verdens aller beste lakris. Vi glemmer heller ikke Miniknäcke fra Olof Viktors. Maschmanns frokostkaffe er en herlig harmonisk og kaffe en ypperlig start på dagen.

Gavekurv fra Maachmanns

MATKURVER FRA MASCHMANNS

PERFEKTE GAVER TIL ANSATTE, SPISELIGE GAVER FRA MASCHMANNS

Design din egen gavekurv og plukk gjerne noe som kan stå på bordet og med noe som alle liker Litt surt, litt salt og litt søtt slik som kurven over. Den koster ca. 1000 kr. Bygg gjerne kurven opp eller ned i pris. Vi hjelper deg med å skape den perfekte gavekurven.

Gavekort fra Maschmanns

GAVEKORT FRA MASCHMANNS

DEN PERFEKTE GAVEN TIL MATNERDEN OG DEN SOM HAR ALT

Om du er usikker på hva mottaker liker, er et gavekort fra Maschmanns som treffer de fleste. La den heldige mottaker selv bestemme. Husk at gavekortet også gjelder Maschmanns Bakeri og Pizzeria.  

Kjøpsbetingelser

Forbehold om utsolgt på innhold i gavekurvene over, i de tilfellene vil artiklene bli byttet ut med produkter til tilsvarende eller bedre kvalitet. Gavekurver lages etter ønske og budsjett i tillegg til faste alternativer. Levering med budbil avtales ved bestilling. Faktura for bedrift kan avtales.

SEND DIN FORESPØRSEL / GAVEKORT / BESTILLING AV VÅRE ANBEFALTE PRODUKTER HER.

1: VALRHONA 299,- | 2: PASTA 299,- | 3: RISOTTO 450,- | 4: GODKURVEN 1500,-

BESTILLING: post@maschmanns.no

TELEFON: 22 55 33 44

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat: