MASCHMANNS ENTRECÔTE
Maschmanns samarbeider de alle beste gårdene i landet. Vi kjøper hel slakt og stykningsdeler som bearbeides videre av Maschmanns egne butikkslaktere og kokker.
- Den utvalgte entrecôten selger vi som Maschmanns Selection.
- Maschmanns gjør en ytterligere sortering. Kjøttet som har en ekstra god marmorering får benevnelsen Maschmanns Superior.
- Maschmanns har også en avtale med Nortura Førde som lager Maschmanns tørrhengt entrecòte. Kjøttet kommer fra NRF melkekuer som har levd det gode liv med mye utmarksbeite. Entrecôten tørrhenges i modningsrom i 3 uker før de så sendes til Maschmanns på Skøyen.
- Når du kjøper entrecôte fra Maschmanns får du gode råd og tips om tilberedning og tilbehør med på kjøpet. Markedet lager et stort utvalg av tilbehør og sauser som er spesielt tilpasset entrecôte.
RELATERT INFORMASJON: Slik steker du biffen helt perfekt | Husk å la det stekte kjøttet hvile |