Alle håndverksbrød fra Maschmanns Bakeri er bakt med surdeig (ikke smørloff), bakt ut for hånd og med det aller beste økologiske melet. Alle brødene blir bakt hos Maschmanns på Skøyen. Godt mel, godt håndverk og tid gir gode brød. Vel verdt å vente på.
- HÅNDVERKSBRØD SOM BAKES HVER DAG: Smørloff, landbrød, grovt landbrød, 7-korn brød, speltbrød, fin- & 7-korns baguette, focaccia med rosmarin, focaccia med soltørket tomat, assorterte rundstykker.
- HÅNDVERKSBRØD SOM BAKES I HELGEN OG PÅ MERKEDAGER: focaccia med oliven, rugbrød, jalapeno og cheddarbrød.
- BESTILL GJERNE BRØD PÅ FORHÅND – Skal du ha mange brød, kontakt oss gjerne. (Det tar 1-2 dager å lage et godt håndverksbrød.)
- HVOR GROVE ER HÅNDVERSKBRØDENE I BAKERIET? 7-korn brød 35%, speltbrød 50%, grovt landbrød 73%, rugbrød 90%.
- MASCHMANNS BAKERI HOLDER ÅPENT HVER DAG HELE UKEN OGSÅ PÅ SØNDAGER