Maschmanns Matmarked, Karenslyst allé 51, SKØYEN, 0279 OSLO

Lunsj

Italiensk Pizza fra Maschmanns Bakeri og Pizzeria på Skøyen

DU ER HER: BAKERI | FROKOST | LUNSJ 

Spis lunsj hos Maschmanns på Skøyen

Kl. 11:00 blir vårt franske bakeri forvandlet til et autentisk italiensk bakeri, hvor du kan nyte en velsmakende lunsj.

Maschmanns pizzarestaurant starter opp i løpet av formiddagen, hvor vi begynner å lage våre italienske pizzaer og hjemmelagede sandwicher.  Har du et lunsjmøte eller bare lyst på et velsmakende avbrekk i dagen din, da bør du komme innom Maschmanns på Skøyen.

Hjemmelagede sandwich og toast av vår egne nybakte brød

Landbrødsandwich

Stavangerskinke, Italiensk hvitost, hjertesalat og agurk (Hv,Ru,M)

65,-

Grovbrødsandwich

Stavangerskinke, Italiensk hvitost, hjertesalat og tomat (Hv, Ru, M)

65,-

Croissant

Stavangerskinke og grotteost fra Hitra (Hv,M)

65,-

Vegetar focacciasandwich

Mozzarella, ruccola, tomat og grønn pesto (Hv,Ru, PK,SEN,M)

79,-

Focacciasandwich

Parmaskinke, mozzarella, aioli, grønn pesto, tomat og ruccola (Hv,Ru, M,SEN, E,PK)

89,-

Rugbrødsandwich

Røkelaks, salat og ostekrem (Hv, Ru, M, F)

79,-

Vedovns grillet skagensandwich

Skagenrøre, hjertesalat, dill og sitron (Hv,M,S,SO2)

105,-/149,- (med salat)

Grillet toast vegetar

Ostesaus med parmesan og Grotteost fra Hitra, gorgonzola piccante, sennep (Hv,M, SEN,SO2)

89,-/129,- (med salat)

Grillet toast

Stavanger skinke, Ostesaus med parmesan og Grotteost fra Hitra, sennep (Hv,M, SEN,SO2)

89,-/129,- (med salat)

Side salat Frisk salat med cherrytomater, asparges og vinaigrette (SO2) 49,-

NB! Med forbehold for utsolgt av sandwich

S: Skalldyr / E: Egg / F: Fisk / P: Peanøtter / SO: Soya / M: Melk / F: Fløte / SE: Selleri / SEN: Sennep / SES: Sesamfrø / LU: Lupin / B: Bløtdyr / SO2: Svoveldioksid og sulfitt / SP: Spelt / Hv: Hvetemel / Ru: Rugmel / Ha: Hasselnøtter / Ma: Mandel / PK: Pinjekjerner / PN: Pekannøtter

 

Slik lager Maschmanns italiensk pizza

I Maschmanns pizzarestaurant lager vi italiensk pizza «Roman Style». Denne pizzavarianten er kjent for å ha en veldig tynn og sprø bunn. I tillegg er både pizzabunn og tomatsausen 100 % økologisk.

Våre pizzabakere bruker et døgn på å lage deigen til våre pizzaer. Denne prosessen gir deigen elastisitet, og det gjør pizzabunnen deilig sprø når den til slutt bakes i vår 300 graders varme, vedfyrte ovn.

Autentisk og økologisk pizza med sertifikat

Maschmanns pizzarestaurant er en del av vårt bakeri, som har mottatt en DEBIO-sertifisering. Dette betyr at alt bakverk produseres fra bunnen, her i huset, av våre bakere. Ikke noe halvfabrikata eller bake-off benyttes.

 

ANTIPASTI

Økologiske Kalamata oliven
45,-

Bakeriets økologiske brød med aioli
(Hv,Ru,SEN,E)
55,-

Maschmanns spekematfjøl
Spekemat fra Italia og Ask gård samt ost fra Maschmanns innholdsrike ostedisk med tilbehør
(L,Hv,E,SEN, PK)

Liten: 119,-  Stor:189,-

Salat à la Italia
Frisk salat med parmaskinke, økologisk Grana Padano, cherrytomater, rødløk og kalamata oliven
(Hv,L)

Liten: 109,- Stor: 179,-

Bruschetta
toppet ferske økologiske cherrytomater, hvitløk og basilikum
(Hv)
99,-

PIZZAMENY

Maschmanns Pizzeria bruker et døgn på å få pizzadeigen perfekt, er kompromissløs i valget av råvarer og steker i en 300 graders varm vedfyrt steinovn.

Alle våre pizzaer inneholder allergenerne gluten (hvete) og lactose (melk).

Sesongens Pizza

Ostesaus med parmesan og Grotteost fra Hitra, mozzarellla, Parmaskinke, asparges, ramsløkpure, ferske tomater fra Hanasand gård og reddikspirer

199,-

Hvit pizza
Mozzarella

Pizza Wagyu
Røros Rømme, Norsk Wagyu «carpaccio», shiitake, shimeji, vårløk og ponzu glace
249,-

Al tartufo
Steinsoppkrem, trøffelsalami,
fersk timian
195,-

Primavera

Ostesaus med parmesan og Grotteost fra Hitra, ramsløkpure, rødkål, minimais, bondebønner, ferske tomater fra Hanasand gård

195,-

 

Rød pizza
Økologisk tomatsaus & mozzarella


Margherita
169,-

Quattro Formaggi
Mozzarella, Gorgonzola piccante, Taleggio, Grana Padano 16 mnd
189,-

Capricciosa

Stavangerskinke, sopp, artisjokk
189,-

Parma

Parmaskinke, ruccola,
Grana Padano

185,-

Calabria

Salami piccante, rødløk

185,-

Volcano

Salami piccante, rødløk, chili

189,-

Pugliese

Salami piccante, gorgonzola piccante, kalamataoliven

179,-

‘Nduja

‘Nduja- en smørbar spicy salami fra Calabria, sopp, fersk spinat og sitronolje

199,-

Manzo
Marinert flatbiff av okse,
portobellosopp, vårløk
199,-

Calzone

Innbakt med Stavangerskinke og sopp

179,-

 

Extra:

Glutenfri Pizzabunn 25,-

Parmaskinke 30,-

Salami piccante 30,-

Nduja 30,-

Stavangerskinke 30,-

Trøffelsalami 30,-

Flatbiff av okse 30,-

Fersk bøffelmozzarella 30,-

Mozzarella 25,-

Taleggio 30,-

Grana Padano 16 mnd 25,-

Gorgonzola piccante 30,-

Ailoi 20,-

Rød løk, chili, cherrytomater, sopp 10,-

Grillet artisjokk, oliven, ruccola 15,-

 

Spør gjerne etter våre smaksatte salter i smakene sitron, urtesalt m. ramsløk samt chili.

 Allergener:

S: Skalldyr / E: Egg / F: Fisk / P: Peanøtter / SO: Soya / L: Laktose / SE: Selleri / SEN: Sennep / SES: Sesamfrø / LU: Lupin / B: Bløtdyr / SO2: Svoveldioksid og sulfitt / SP: Spelt / Hv: Hvetemel / Ru: Rugmel / Ha: Hasselnøtter / Ma: Mandel / PK: Pinjekjerner / PN: Pekannøtter / * Debio- sertifisert (Økologisk)

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat.