Maschmanns Matmarked, Karenslyst allé 51, SKØYEN, 0279 OSLO

980-bakeri-collage

DU ER HER: BAKERI | FROKOST | LUNSJ | MIDDAG |
MENYER: SANDWICHMENY | SELSKAPSMENY | CATERING

Fransk bakeri på Skøyen

Maschmanns bakeri i Oslo Vest serverer klassiske, økologiske og ærlige bakervarer som er inspirert av tradisjonelle franske baketradisjoner.

Brødene i Maschmanns bakeri blir bakt av steinkvernet økologisk mel. Med maling på stein får man med alle substanser i kornet inn i melen, hvilket gir et helserikt brød som dessuten er giftfritt.

Maschmanns bakere Thomas, Bakul og Nikolai bruker få, ærlige råvarer og de lar alltid deigen få modne skikkelig før den stekes i ovnen.

Vi har søndagsåpent!

Vårt bakeri byr på en lang rekke forskjellige lekkerier som alle er laget med stor pasjon og stolthet. Vi har spurt vår baker Thomas Boldt hva han er mest stolt av: «… jeg er personlig fornøyd med vår klassiske croissant. Vår klassiske cronut, som vi lanserte 2014 er blitt en snakkis og populær blant kundene. Vårt 7-kornbrød er også blitt populært blant kundene. En litt «hemmelig» stekemetode gjør at dette brødet smaker unikt,» forteller Thomas.

980x400-bakeri

Autentisk og økologisk brød med sertifikat

Vårt bakeri har mottatt en DEBIO-sertifisering. Dette betyr at alt bakverk produseres fra bunnen, her i huset, av våre bakere. Ikke noe halvfabrikata eller bake-off benyttes.

Bakeriets selskapsmeny

Vi har også en flott selskapsmeny for større grupper. Antipati, salat, pizza og dessert.  Les mer i PDF

Maschmanns Bakeri Catering

Bakeriet tilbyr catering. Frokost, små delikatesser, bakst, sandwich og pizza.

 

I tillegg til et bredt utvalg av brød, lager vårt bakeri også velsmakende sandwicher som finner med forskjellig fyll og brød. Perfekt for lunsj. Kom inn og opplev vårt fantastiske bakeri, hvor alle sansene kommer i spill.

Følg Maschmanns-bloggen hvor vi deler gode råd, oppskrifter og fortellinger om mat.