Matgleder fra Maschmanns

MATGLEDER FRA MASCHMANNS

De ukentlige meldingene i din innboks fra Maschmanns gir deg oppskrifter, gode råd og tips om mat og matlaging. Du får quizer, konkurranser og informasjon om råvarer i sesong. Samt noen ord om hva som skjer av sesongvariasjoner i Marked, Bakeri og Pizzeria. Maschmanns matgleder sendes ut ukentlig fortrinnsvis på torsdager.

ARKIV:

05/01/2023: Hva kan Maschmanns gjøre for deg?

2022

28/12/2022: 27 tips til nyttårsfesten

20/12/2022: Sjekkliste for julematen

15/12/2022: Blues fra London

08/12/2022: Maschmanns svineribbe

01/12/2022: Pinnekjøtt og panettone-fest

24/11/2023: Spaghetti carbonara på 1-2-3

17/11/2022: Maten som er skapt for å deles

10/11/2022: Spanske fristelser

02/11/2022: Risotto, porchetta og pinnekjøtt

27/10/2022: Gresskar, viltkjøtt og fløtesauser

20/10/2022: Kaffekos i helgen?

13/10/2022: Gode venners lag

06/10/2022: Potetferie og rakfisk-sushi

29/09/2022: 4 magiske høstretter

15/09/2022: 7 tips: Ikke gjør dette når du lager mat

08/09/2022: Nyt smaken av tidlig høst

31/08/2022: September og sjømat-tapas

25/08/2022: Pastalykke og pizza workshop

18/08/2022: Den perfekte biffen

11/08/2022: Sensommer, sjømat, krabbe og kantareller

04/08/2022: Sensommerens smakslykke

28/07/2022: Hvordan skape det perfekte måltid?

21/07/2022: 3 kalde supper og 2 snurrige historier

30/06/2022: Gjør det enkelt med Maschmanns hjemmelaget

24/06/2022: Mat til lyse sommerkvelder

17/06/2022: Vertinnegavene du aller helst ville beholdt selv

10/06/2022: Sommermat, jordbær, grill og syndig bakverk.

02/06/2022: Bli med til Spania og nyt deilig tapas

24/05/2022: Hva med en italiensk 4 retters i helgen?

19/05/2022: Laks, rabarbra og grilling på japansk vis

12/05/2022: 17 tips til festbordet i mai

06/05/2022: Den gode grillmaten til festdagene i mai

28/04/2022: Asparges – den perfekte grønnsak

24/04/2022: Slik finner du den ekstra gode jomfru olivenoljen

17/04/2022: Om bistecca, brødkunst, sprattus sprattus og salat

12/04/2022: Lag perfekt pizza på et øyeblikk

07/04/2022: Kan du trikset med grønnsaker på grillen

31/03/2022: Knepene du bør kunne for å lage en perfekt risotto

24/03/2022: Slik finner du den ekstra gode olivenoljen

17/03/2022: Om bistecca, sprattus sprattus og salat

10/03/2022: Mat du lager på 1-2-3 med like mange ingredienser

03/03/2022:  Pris våren med sesongens smaker

24/02/2022: Et nyhetsbrev fullt av hemmeligheter

17/02/2022: Hvorfor smaker maten godt?

10/02/2022: Verdens mest berømte salat og sandwich

03/02/2022: Perfekt risotto, perfekt skrei og pecan pie

27/01/2022: Syndefulle smaker, cravings-galleri og sprøstekt pizza

20/01/2022: Inviter venner på sesongens skrei og asparges

13/01/2022: Vår mathistorie og vårt kosthold på 2 minutter.

06/01/2022: Inviter venner – husk å sette frem de fineste koppene

2021

27/12/2021: 27 tips til nyttårsfesten

20/12/2021: Hvit jul med hvit trøffel

14/12/2021: Sjekkliste for julematen

09/12/2021: Maschmanns julegavetips

03/12/2021: 13 matvarer det er lurt å ha i kjøkkenskapet

27/11/2021: Om de gode småretten som vinner festen

18/11/ 2021: Bevaring gjennom fornying, gi tradisjonsmaten et ekstra løft

11/11/2021: Varmende og robuste matgleder

04/11/2021: Porchetta, pinnekjøtt og perfekt sort kaffe

28/10/2021: Unn deg noe vilt godt i helgen

21/10/2021: Fysen på noe ekstra godt – prøv Maschmanns hjemmelaget

14/10/ 2021: Kreative kokker, sprø elementer og eksklusive smaker

07/10/2021: Matnyttig: 5 ting du må unngå å gjøre når du lager risotto

30/09/2021: Kom innenfor og unn deg en smak av høst

23/09/2021: Hva med Lam Osso Bucco eller Lam Burgund i helgen?

16/09/2021: Smaken av høst med medisiner fra Maschmanns Apotek

09/09/2021: Om sesongmat, kokkeknep, middager, baroner og vertinnegaver

02/09/2021: 4 pastaklassikere, 2 trøffelgleder og 2 desserter

26/08/2021: Slik lager du verdens enkleste og beste kantarellrisotto

19/08/2021: Tre grep som gir deg en perfekt italiensk pizza

12/08/2021: Visste du at sensommerens største bær er tomaten?

05/08/2021: 5 smaker som gir maten en touch av Japan

01/07/2021: 5 råvarer mesterkokken må ha i kjøkkenskapet

24/06/2021: Høyoktan medisiner fra Maschmanns apotek

17/06/2021: Midtsommer, grilling og pizzabakernes hemmeligheter

 

Vil du motta ukentlig nyhetsbrev hver uke kan du melde deg på her.