Maschmanns Matmarked, Karenslyst allé 51, SKØYEN, 0279 OSLO

5 helsemessige fordeler ved oliven du kanskje ikke visste om?

5 helsemessige fordeler ved oliven du kanskje ikke visste om?

5 helsemessige fordeler ved oliven
du kanskje ikke visste om?

Ikke bare smaker de veldig godt, men visste du at oliven også har
en rekke helsemessige fordeler også. Vitaminer og gode fettsyrer
kjenner de fleste til, men oliven har mange flere fordeler.

HER ER NOEN INTERESSANTE HELSEFAKTA: 

Oliven spiller en viktig rolle i å opprettholde et sunt immunsystem,
spesielt under oksidativt stress og kroniske virussykdommer

Oliven inneholder polyfenoler, en naturlig kjemisk stoff som reduserer
oksidativt stress i hjernen. Så ved å spise en daglig porsjon oliven bidrar til å
forbedre hukommelsen din med opp til 25%.

Ved å spise bare 10 oliven før et måltid, kan du redusere appetitten med opptil 20%.
Dette er fordi de enumettede fettsyrene som finnes i oliven forsinker fordøyelsen og stimulerer
hormonet cholecystokinin, et hormon som sender meldinger om metthet til hjernen

Ikke bare gjør det det, men det hjelper også kroppen til å stimulere produksjonen
av adiponectin, et kjemikalie som brenner fett i opptil fem timer etter inntak.

Oliven øker fruktbarhet og kroppens reproduktive systemer.


(KILDE: http://www.health24.com)

Print Friendly

Leave a Reply

*

captcha *