
Smaker av sommer: Caprese og 16 andre herlige smaker
Forsommeren er den lyse tiden som gir oss unike norske råvarer som villaks, nypoteter og solmodne jordbær. Forsommeren er også småmaten og minglematen du nyter på lune sommerkvelder. Tapas, Pintxos, aperitvo eller antipasto er benevnelser på småmat i Spania og Itala. Aperitivo, pintxos og tapas er små appetittvekkere servert til drikke. Antipasti er litt større, med flere smaker og serveres før første rett. Maschmanns har mange smaker som passer.

ØSTERS
På bildene har du østers med bringebærvinaigrette, parmesangratinert østers med og uten bacon.

SCHIACCIATA
Hva med nystekt schiacciata og gode oliven. Schiacciata er nystekt pizzabunn med ekstra jomfru olivenolje, flaksalt og rosmarin.

ALMONDELI MANDLER
Delikatesse-mandlene fra Valencia er populære i Skandinavia og blant Maschmanns kunder.

PESTONE
Smågodt kan være så mangt. Hva med en skikkelig god pesto genovese fra Pestone med noen løvtynne sprø Figuli-kjeks?

LØYROM
Løyrom, blinis og rømme. Mer eksklusivt og enklere blir det ikke.

OLIVEN
Maschmanns har de aller beste oliven fra Spania, Italia og Marrakesh.

MINERVA SARDINER
Smaks- og fargerik helskost fra Portugal.

CAVIAR & ØSTERS
Eksklusiv sikringskost, Caviar og Østers.

PARMIGIANO REGGIANO
Maschmanns har vellagret parmesan som egner seg til å smaksette mat eller spise alene. Prøv nykommeren Vacche Bianche DOP, en sjelden og smakfull Parmigiano Reggiano.

IBERICO BELLOTA
Spanias mest berømte spekeskinke. Maschmanns får sin skinke fra Domecq, en av de fremste produsentene i Spania.

SKAGEN
Maschmanns hjemmelagede skagenrøre på nystekt baguette. Det er ikke mer som skal til.

JORDBÆR
Jordbær er mer enn sukker og fløte. Prøv med god vaniljeis og en god Balsamico fra Giusti.

RABARBRA
Rabarbra er på sitt beste og i sesong noen korte uker nå på forsommeren.

FENALÅR
Smaken av Norge er fenalår. Maschmanns har godt spekede lår fra Utsira, Haukelifjell og Rondane.

OST & SPEKEMAT
Ost og spekemat med fargerike, sprø og søte smaker er smaken av sommer og alltid en vinner.

BLUE SPARKLING TEA
Gode bobler hører med til småmaten. Blue Sparkling Tea har en ren og fruktig, preg av blomst, sitrus, te og urter.