MATSMYKKER FRA PIEMONTE
Trøffelperler
Inspirert av El Bulli sine teknikker som forvandlet råvarer til å fremstå
som kaviarperler, har Tartuf Langhe nå videreført teknikken og lagd trøffelperler.
Perlene er lagd av sort vintertrøffeljuice som med teknikken «spherification»
skaper herlig perler. Ha perlene i retter der du eller vill brukt revet trøffel.
Perlage di Tartufo
50g
Hvit trøffelkrem
Crema di Tartufo Bianco
20g
Sort sommertrøffel
Tartufo d’astate
50g
Kaviarperler
med hvit trøffel
Caviaroli
50 g
Trøffelhonning
Miel con tartufo bianco
240g
Risotto med safran
og trøffel (12 minutter)
TartufLanghe har utviklet en trøffel- og safranrisotto som kun trenger
tilførsel av vann og en koketid på 12 minutter. Smak til risottoen
med salt og pepper. Riv over nyrevet parmesan og server.
Risotto pronto con zafferano e tartufo
240g
Trøffelrisotto (7 minutter)
TartufLanghe har utviklet en trøffelrisotto som kun trenger
tilførsel av vann og en koketid på 7 minutter. Smak til risottoen
med salt og pepper. Riv over nyrevet parmesan og server.
Risotto pronto con Tartufi
240g
Steinsoppsaus
Sugo di Funghi Porcini
190g
Sugo med italienske pølser
og Barolo
Smaksrik og nydelig kjøttsaus lagd med pølser fra Piemonte
og smaksatt med Barolo. Perfekt til pasta, risotto og lasagne.
Sugo salsiccia e Barolo
185g
Kjøttragu fra Piemonte
Ragù di carne alla Piemontese
180g
Muskatellkrem
Crema di vino Moscato d’Asti
200g
Tørket sort trøffel
Trøffelen er frysetørret under vakum
og kan oppbevarer i et år i romtemperatur.
2,5 gram (12,5 gram råvekt)
100% Tartufo Nero Pregatio Disidrato
2,5 g
Tørket hvit trøffel
Trøffelen er frysetørret under vakum
og kan oppbevarer i et år i romtemperatur.
2,5 gram (12,5 gram råvekt)
100% Tartufo Bianco d’Alba Disidrato
2,5 g
Persillesalsa fra Piemonte
Tartuf Langhes versjon av klassiske salsa verde i pulverform
inneholder persille, ansjos, tunfisk, egg og hvitløk. Igjen dreier det
seg om en rik og konsentrert smak med mange anvendelsesområder.
Anvendes til friske grønnsaker, fisk, skalldyr, blekksprut og kokt kjøtt.
Bagnèt Verd i polvere
20 g
Ekstra jomfru trøffelolje
med sort trøffel
Olio Exrtra virgine di Olivia con
Tartufo Nero Pregliato
100 ml
Ekstra jomfru trøffelolje
med hvit trøffel
Olio Exrtravirgine di Olivia con
Tartufo Bianco 100 ml
Pesto i pulverform
Pulverpesto lages av med de beste pinjekjerner,
DOP basilikum fra Liguria og Parmigiano Reggiano.
Alle ingrediensene unntatt olivenoljen frysetørkes.
Pestopulveret er smaksrikt og drøy i bruk, kan ha
direkte på en råvare eller brukes som garnityr.
Pesto in polvere
25g
Trøffelsmør
Burro con Tartufo
30g
89,-
Trøffelsalt sort
Sale con tartufo
30g
Trøffelsalt hvit
Sale con tartufo bianco
30g
sort vintertrøffel
Tartufo nero pregiato
20g
Bunet -sjokoladedessert fra Piemonte
Dolce tipico Piomentese
200g
Ostekrem med trøffel og peccorino
Mange valfarter til Roma for blant annet å nyte klassikeren Fettucine Alfredo.
Sausen er såre enkel og består av smør, fløte og ost. Likefullt er det noe med
å besøke steder der oppskrifter til. Om du ikke har tid til å dra til Roma for
en fettucine, kan du unne deg varianten fra TartufLanghe.
Den lages av DOP Peccorino Romano, melk, krem og trøffel.
Nydelig til å vende inn i kokt al dente pasta.
Peccorino Romano DOP
190g