Rått og elegant! Kortreiste, økologiske, norske råvarer toppet med nyrevet trøffel. Kvernet kjøtt av gressfôret Hereford fra Brekke gård i Sande med eggeplomme fra Korsvold Gård på Hvaler. Toppet med tynne, høvlede flak av sort trøffel, flaksalt og kvernet pepper. Supplér med hakket rødløk, kapers og rødbeter.
DETTE TRENGER DU TIL 4:
600 g rent kjøtt (indrefilét/ytrefilét), kvernet
flaksalt
sort langpepper, kvernet
trøffel, tynne høvlede skiver
Eggeplommer fra Korsvold Gård (4 stk)
8 ss rødløk, finhakket
4 ss kapers, salte
8 ss syltede rødbeter, finhakkede
SLIK GJØR DU:
Dandér alt pent.
Kjøtt med eggeplomme. Trøffel, salt og pepper oppå tartaren.
Hakket rødløk, kapers og rødbeter som garnityr.
TIPS!
Kvernet kjøtt fra slakteren eller din egen kvern er det aller beste.
Om du ikke har en kvern, men rent kjøtt for hånden og er fysen på tartar,
kan du skrape av kjøttet med baksiden av en kniv.