Hvit sjokolademousse med vaniljemarinerte jordbær og bringebær med mynte.
DETTE TRENGER DU til 4
- 250 gram jordbær
- 100 gram bringebær
- 2 ss Nicolas Vahé jordbær/mynte marmelade
- 1/2 vaniljestang
- 2 dl melk
- 50 gram sukker
- 3 vaniljestenger
- 50 gram hakket hvit sjokolade
- 2 gelatinplater
- litt frisk hakket mynte
- 100 gram pisket kremfløte
SLIK GJØR DU:
- Del jordbæren og mariner bærene i marmeladen vaniljefrøene fra den 1/2 vaniljestangen sammen med hakket mynte
- Kok opp melken med sukker
- Ha i de tre vaniljestengene, sjokoladebitene og oppbløtte gelatinplater
- La alt kjøle ned, ta ut vaniljestengene
- Vend forsiktig inn den vispede kremfløten
- Anrett kremen oppå den marinerte bærene i egnede glass og sett på kjøling før servering
- Servér gjerne med en honningkjeks topp desserten med hakket mynte og pistasjnøtter