17 TIPS TIL FESTDAGENE I MAI

Maschmanns deler råd og tips om festmåltidene i mai

Det å lage festmåltider i mai er gøy. Du har så mye godt å spille på av råvarer, farger og smaker. Maschmanns kokker hjelper deg gjerne med gode tips om hva du kan dekke bordet med.

RELATERT INFORMASJON: Porsjonsberegning | 17 ting du aldri skal gjøre når du lager mat

MASCHMANNS BAKERI ANBEFALER:

Smørloff fra Maschmanns

SMØRLOFF

Økologisk smørloff fra Maschmanns passer på festbordet i mai. Baguette, focaccia og landbrød er også gode valg.

Pavlova

PAVLOVA

Maschmanns Bakeri selger Pavlova-kit som du kan få levert hjem med Amoi. Ferdig margensbunn og tilbehør til Pavlova får du også kjøpt i Markedet.

Sitrontartelette fra Maschmanns

SITRONTERTE

Selges stor, medium og stk. Bestill gjerne på forhånd. Send en melding til bakeri@maschmanns.no

Daimkake

DAIMKAKE

Selges i hel og i stykk. Bestill gjerne på forhånd. Send en melding til bakeri@maschmanns.no

MARKEDET ANBEFALER:

GODT & BLANDET

Ost, skinke, oliven, salte mandler og noe søtt. Perfekte aperitivos for sultne gjester.

Løyrom fra Maschmanns

LØYROM & BLINIS

Løyrom, rømme fra Røros og blinis med nyklippet gressløk og dill. Les mer om Maschmanns caviar og løyrom.

oyster.champagne

ØSTERS & CHAMPAGNE

Upper class. Smak på havet og skyll ned med gode bobler.

Skagenfest hos Maschmanns

TOAST SKAGEN

Skagen er en av bestselgerne i Markedet. Ristet brød, sitron, dill og en liten teskje med løyrom og festen er i gang.

Røkelaks med asparges fra Hvasser

RØKELAKS & SMØRLOFF

Røkelaksen får Markedet fra Fredriks Røkeri. Nyt laksen med sesongens grønne asparges. Bestill gjerne røkelaksen på forhånd så har vi alt klart når du kommer. Send din bestilling til ferskvare@maschmanns.no

MASCHMANNS GRAVLAKS

Maschmanns lager sin egen gravlaks med hveteøl og dill. Bestill gjerne gravlaksen på forhånd så har vi alt klart når du kommer. Send din bestilling til ferskvare@maschmanns.no

Roastbiff og potetsalat

NYSTEKT ROASTBIFF

Bestill gjerne roastbiff på forhånd så har vi alt klart når du kommer. Send din bestilling til ferskvare@maschmanns.no

Fenalår fra Tind

FENALÅR FRA TIND

Bestill gjerne fenalår på forhånd så har vi alt klart når du kommer. Send din bestilling til ferskvare@maschmanns.no

Maschmanns wagyuburger

MASCHMANNS BURGER:
WAGYU, UMAMI OG CLASSIC

Markedet har 3 utvalgte burgere till 17. mai. En med kvernet wagyukjøtt, en med kalvekjøtt tilsatt steinsopp og trøffel samt en classic- burger av kvernet storfekjøtt.

Grillet okse ytrefilet med asparges og parmesan

STORFEKJØTT FRA MASCHMANNS

Wagyu, Galician blond, Urfe, Gullkjøtt, tørrhengt Cote de Boeuf. Det er mye å velge mellom hos slakteren på Skøyen. Stikk innom så hjelper vi deg med kjøttet til 17. mai.

Wagyu fra Maschmanns

WAGYU SERVERT PÅ JAPANSK VIS

Wagyu er kjøtt med mye marmorering og god smak. Grill gjerne kjøttet på japansk vis med grønnsaker og gode dipsauser.

Jordbær

DEN GODE DESSERTEN

Ingen 17. mai uten jordbær. Server bærene med vaniljeis fra Sverre Sætre. For det lille ekstra noen dråper med en god balsamico fra Giuseppe Giusti.

Maschmanns trøffelbrie

MASCHMANNS TRØFFELBRIE

Brie de Meaux med mascarponekrem og høvlet sort trøffel må du prøve til 17. mai-festen